Essence - Matt matt matt longlasting lipglosses

Essence heeft weer een aantal nieuwe producten aan hun najaarsassortiment toegevoegd waaronder deze Essence - Matt matt matt longlasting lipgloss producten. Er zijn in totaal 5 verschillende kleuren beschikbaar waarvan ik er 3 heb gekocht om te reviewen. Ik koos de 3 lichtste kleuren uit die beschikbaar waren aangezien ik bijna nooit donkere kleuren draag.

 

De kleuren die ik kocht zijn 01 La Vie est Belle, 02 Beauty-Approved! en 03 Girl of today

 

De verpakkingen zijn vrij simpel en hebben een redelijk dikke verpakking maar ze zijn niet zwaar. Ze hebben een matt zwarte plastic dop en de huls is doorzichtig. Zo kan je de kleur goed zien en kan je sneller de juiste kleur terugvinden in je collectie. 

 

 

 

 

De applicator van de producten is redelijk klein en dik en lopen op een fijne punt. Ze werken heel goed en precies en brengen het product ook mooi en goed verdeeld aan op de lippen.

 

 

Waarom ze deze producten de naam lipgloss geven als het een matte textuur heeft, snap ik niet helemaal, maar goed laten we de producten even bekijken.

 

De producten hebben een crèmige mousse-achtige textuur en brengen heel makkelijk aan. Ook voelt het product prettig aan op de lippen, ook nadat ze zijn opgedroogd. Enkel de geur van de productjes is vrij sterk en ruikt naar een crème brullée geur maar het ruikt te sterk waardoor het onaangenaam wordt.

 

De producten hebben een goede dekking en pigmentatie. De kleuren hebben een mooie fluweelachtige matte finish. Ze drogen ook mooi op en drogen de lippen niet uit zoals sommige matte producten.

 

01 La Vie est Belle

 

 

 

 

02 Beauty-Approved

 

 

 

 

03 Girl of today

 

 

 

 

Ik ben heel erg enthousiast over deze lipproducten! Ik kan ze dan ook erg aanbevelen! Voor €2,39 per stuk kan je deze leuke kleurtjes in huis hebben. Je kan deze vanaf nu vinden bij Kruidvat!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mariska (woensdag, 21 december 2016 09:03)

    Ik twijfel nog steeds door de woordencombinatie 'matt' en 'lipgloss'xD vind vooral die laatste 2 kleuren erg mooi staan!