Colourpop - Shoplog Deel 1 - Lippie Stix - Review + Hand- en Lipswatches

Ik had een tijdje terug een bestelling geplaatst bij iemand die Colourpop aankoopt. Toen verzond Colourpop nog niet naar België. Momenteel is dit veranderd en kan je nu ook Colourpop producten naar België laten overkomen. Let wel op dat je verzendkosten en veel taksen zal moeten betalen als je veel besteld!

 

Ik kreeg mijn bestelling binnen na een paar maand en ik ben er heel tevreden mee. Ik kocht een heleboel producten maar vandaag laat ik jullie enkel de Lippie Stix zien die ik heb besteld.

 

 

 

 

De Lippie Stix komen elk in een wit kartonnen doosje met daarop de merknaam en de naam van het product op het doosje in het zilver. Op de uiteindes van de kartonnen doosjes staat de naam van elke kleur.

 

 

De productjes zelf hebben ook een witte verpakking met dezelfde zilveren letters in monochroom. Heel erg leuk die witte verpakking! Op het uiteinde vindt je opnieuw de merknaam met het dopje in dezelfde kleur als het product zelf. Heel erg handig als je snel een kleurtje moet zoeken. Ook staat er telkens de finish onder (matte, satin,...).

 

 

Ik kocht in totaal 11 verschillende kleurtjes van deze Lippie Stix. Laten we ze even van dichterbij bekijken. Ik koos vooral veel roze/bruin tinten omdat ik die het meeste draag.

 

 

De verpakkingen zijn erg handig. Je hoeft de productjes niet bij te scherpen want ze hebben een handig draaisysteem. De punt van het product is schuin afgesneden zodat je ze makkelijk en precies kan aanbrengen. Qua verpakking vind ik ze al helemaal top!

 

De productjes zijn ook erg fijn op de lippen. Bij slechts 1 product had ik een beetje moeite om deze aan te brengen en dat is rocket, een fel roze kleur. Deze is mat en voelde erg droog aan op mijn lippen. Ook het aanbrengen verliep niet vlot en het product was erg stroef wanneer ik deze aanbracht. 

 

Bij de andere matte tinten had ik hier geen problemen mee. Ik denk eerder dat het aan het pigment gelegen is. De overige tinten zijn erg romig qua textuur en brengen heel makkelijk aan. Ook zitten ze erg fijn op de lippen en blijven ze goed zitten. Na een hapje of drankje zit het meeste product nog steeds erg goed op de lippen.

 

1. Oh Snap

 

De kleur Oh Snap is een zachte nude/roze kleur met een matte finish.

 

 

 

 

 

2. Frida

 

De tweede kleur heet Frida en heeft een meer roze tint dan Oh Snap. Ook deze is erg mooi maar deze heeft een satin finish. Eentje met een lichte glans dus.

 

 

 

 

 

3. Boa

 

De derde kleur heet Boa en is een felle paarse kleur. Een beetje feller dan ik had verwacht, maar deze is alsnog erg leuk om eens iets gewaagder te dragen dan ik gewoon ben. Ook deze heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

4. Juice Bar

 

De volgende kleur heet Juice Bar en heeft een donkerroze doorzichtige tint. Aangezien dit product een sheer finish heeft, is deze niet zo dekkend als de andere finishes.

 

 

 

 

 

5. Westie

 

Nog een mooie lichtroze tint is deze Westie. Een licht barbie kleurtje maar toch draagbaar. Ook deze heeft een matte finish.

 

 

 

 

6. Button

 

De kleur Button heeft een bruine dop op de achterzijde, maar wanneer ik deze aanbrengt heeft deze meer een koraal/oranje tint. Een mooie kleurtje voor de lente! Deze heeft een Satin finish.

 

 

 


7. Crumpet

 

Wederom bij deze kleur Crumpet mag ik niet afgaan op de kleur van de dop achteraan. Deze lijkt heel fel op de verpakking, maar wanneer ik deze swatch heeft deze meer een barbie roze kleur dan een donkerroze. Deze heeft een crème textuur en dat kan je duidelijk merken wanneer je hem aanbrengt.

 

 

 

 

 

8. Rocket

 

Nog een feller kleurtje dat ik kocht is deze kleur Rocket. Deze is een stuk rozer dan Crumpet en deze lijkt wel op de kleur die op de verpakking is weergegeven. Een heel erg mooie kleur! Deze heeft een Satin finish.

 

 

 

 

 

9. Cookie

 

De volgende kleur heet Cookie en heeft een bruine kleur op de dop, maar wanneer ik hem aanbreng op mijn hand, heeft deze een mooie nude/bruine kleur. Deze kleur heeft ook een matte finish.

 

 

 

 

 

10. Lumière

 

Een populaire kleur is deze Lumière, een mooie taupe kleur met matte finish.

 

 

 

 


11. Contempo

 

De laatste kleur die ik kocht heet Contempo, deze lijkt heel sterk op Lumière maar heeft een klein tintje meer paars/roze in zich. Ook deze heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

Ik ben heel erg tevreden met deze lipproductjes! Ze werken goed en makkelijk en ze hebben een goede pigmentatie en blijven ook goed zitten. Ik kan deze zeker en vast aanraden!

 

Shop ze hier voor 5$ per stuk!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (maandag, 19 december 2016 20:17)

    De internationale verzending van Colourpop is echt fijn he :D je hebt meteen lippie stix ingeslagen! Die vind ik ook heel fijn zitten :) en mooie kleurtjes!