Opgemaakt/Empties #13

Ik heb weer een heleboel producten opgemaakt + een aantal producten die niet helemaal opgemaakt zijn, maar die wel niet meer goed waren. Deze laat ik vandaag weer aan jullie zien. Ben je benieuwd wat ik zoal in mijn prullenmand heb gegooid? Kijk dan lekker mee! 

 

Zoals altijd begin ik met de doucheproducten die ik heb opgemaakt. Ook deze keer zitten er 2 douchegels tussen van The Body Shop. Eentje in de geur Sweet lemon (helaas uit het assortiment maar ik heb nog een voorraad staan) en eentje met Strawberry geur. Heel erg fijne doucheproducten waar ook mijn vriend fan van is. Door deze producten is de uitslag op zijn benen heel wat verbeterd! 

 

 

 

Nog een vaste favoriet die jullie al wel voorbij zagen komen in voorbijgaande opgemaakt artikels is deze van Kneipp met citrus geur. Mijn favoriete geur, vooral in de zomer! Wil je deze goedkoop scoren? Haal ze dan bij de Action! Ongeveer €2,80 per stuk ipv €5,60 bij de drogist! 

 

 

Ook deze 2 doucheproducten komen van bij de Action. Je kan ze daar heel goedkoop vinden! Zeker een aanrader! Ik kocht er eentje met de geur Lemongrass & oil, fijn als je een droge huid hebt. En de andere heet Free time (met aloë vera & de geur van Star Fruit) deze is meer romig van textuur.

 

 

 

Ook niet te ontbreken deze keer zijn deze reinigingsdoekjes voor gevoelige en droge huid van Kruidvat eigen merk om swatches te verwijderen. Deze gebruik ik niet om mijn make-up te verwijderen, daar heb ik een ander product voor.

 

 

Ook heb ik deze keer 2 parfumflesjes in mijn opgemaakt artikel. In de grote fles (100ml) zit er nog een klein beetje in aangezien ik de parfum niet goed meer vond ruiken. Deze heeft in de zon gestaan (wat slecht is) maar deze ruikt nu niet meer zoals eerst, daarom doe ik dit beetje weg. Het kleine flesje (30ml) is wel helemaal leeg. Deze zat standaard in mijn handtas. Dit is trouwens mijn favoriete geur Davidoff - Cool Water for woman

 

Tip! Deze zijn goedkoper als je ze koopt per set met bodylotion (in een doos) bij Ici Paris. Ze zijn nog goedkoper rond kerst! Ook kan je de kleine versie bij de Action scoren voor heel weinig geld of bij Kruidvat!

 

 

Deze fles nagellak remover lag al een tijdje in mijn kast. Aangezien ik liever die potjes met sponsjes erin gebruik, lag deze maar in de weg. Ik heb deze maar eerst even opgebruikt. Deze is van Kruidvat eigen merk en bevat geen acetone. Heb wel redelijk wat moeten gebruiken om alles eraf te krijgen, maar na even wat te laten weken ging het er sneller af. Ik heb al betere gebruikt, maar als je wat geduld hebt gaat het met deze ook.

 

 

Een product waar ik erg enthousiast over ben is dit haarmasker van L'oréal. Deze heet Mythic Oil is geschikt voor alle haar types. Dit masker bracht ik aan en liet deze 2 min zitten. Daarna spoelde ik deze uit en mijn haar was super zacht en gevoed! Echt een aanrader. Het product is geloof ik enkel bij kappers verkrijgbaar, maar ik heb deze bij Themakeupspot.nl ook al gespot! Een heel fijn product! Ik kreeg deze kleine variant bij een vorige Deauty Box

 

 

 

Nog een product uit een Deauty Box is deze Super Toning Body Polish van Balance Me. Deze was erg fijn in gebruik maar de geur was echt niks voor mij. Ik hou namelijk niet van kruidige geuren en deze was erg kruidig! Natuurlijk is dit een persoonlijke smaak, maar het product op zich werkt erg fijn.

 

 

Jammer genoeg is ook mijn Banana Hand Milk van Tonymoly (Koreaans merk) opgegaan. Deze ruikt zo heerlijk naar banaan! Ook de crème was lekker luchtig en lopend van textuur en drong direct in de huid zonder plakkerig aan te voelen. Erg fijn product en een superleuke verpakking!

 

 

Volgende productjes komen ook allemaal uit verschillende Deauty Boxen. Eerst en vooral deze Unani - Il-luminate serum. Dit serum was heel erg fijn en voedend. Mijn huid voelde achteraf heel erg fijn aan. Ik heb er nog eentje op reserve liggen die ik zeker ook graag ga verder gebruiken.

 

 

 

Volgend product is deze Nuxe - Nuxellence Detox nachtcrème. Een fijn product met aangename geur maar wel met een plakkerige en dikkere textuur wat ik niet zo fijn vindt. Ik heb liever de lichtere texturen, vooral in de zomer. In de wintermaanden zijn producten zoals deze fijner.

 

 

Deze cleansing crème van Uriage voor het gezicht was heel erg fijn. Een fijne en zachte geur en een erg lopende textuur zoals een douchegel. Erg fijn en goed schuimend! Met een klein beetje kom je al heel ver mee. Zeker een aanrader. Te koop bij de apotheek.

 

 

Na de doucheproducten, haarproducten en verzorgingsproducten gaan we nu meer richting make-up gedeelte. 

 

Ik gooi 3 van deze Catrice - Eye shadow base weg aangezien deze zo een rare textuur hebben gekregen. Ze zijn erg dik, voelen raar aan op mijn ogen en helpen voor geen meter. Deze liggen waarschijnlijk al iets te lang in mijn kast terwijl ik ze nog niet eens heb gebruikt. Jammer!

 

 

Ook heb ik 3 verschillende lipproducten die ik weggooi. De eerste is deze Maybelline - babylips met peppermint die ik volledig heb opgebruikt. Fijne en verfrissende lippenbalsem. Wanneer ik deze aanbracht tintelde het wel een beetje op mijn lippen. Mocht je dit niet fijn vinden dan ga je beter voor een andere variant!

 

 

Deze Korres lippenbalsem in de smaak Guava was super fijn. Enige nadeel is dat deze enkel in Amerika verkrijgbaar is. Ik kocht deze ooit via ebay. Het merk is super fijn en het product erg goed! Hij verzorgde mijn lippen erg goed, smaakte goed en ik had geen velletjes meer! Voor het slapengaan elke keer opgedaan en ik zag echt betering! Ideaal voor de winter! Als je deze online ergens tegenkomt moet je deze zeker uitproberen.

 

 

 

Het laatste lipproduct heb ik niet opgemaakt, maar gooi ik weg omdat deze niet goed meer is qua textuur. Wederom niet te snel gebruikt en nu kapot.

 

 

 

Dit staaltje van de HangoverX replenishing face primer van Too Faced kreeg ik eens cadeau bij een andere bestelling die ik had geplaatst. Dit is wellicht dé beste primer die ik ooit heb gebruikt. Deze voelt aan als een serum op de huid en laat je huid er goed uitzien! Een perfecte basis voor je make-up. Hou je niet van kokosgeur, dan skip je deze best, want daar ruikt deze naar.

 

Zoek je een nieuwe primer en mag hij wat duurder zijn? Ga voor deze! Ik haal deze ook zeker opnieuw!

 

 

Als laatste heb ik nog een prima product! Deze L'Oréal - nude magique cushion foundation is er eentje met een sponsje. Ik gebruikte mijn beautyblender om dit product aan te brengen. Even de beautyblender in het sponsje deppen en zo aanbrengen op de huid! 

 

Qua kleur was deze perfect en ook op mijn huid zag deze er perfect uit. Het enige nadeel? Beetje te duur voor wat je maar krijgt (€18). Gebruik je deze elke dag? Dan is deze na een maand al volledig op! Het product zelf zit in de spons en die houdt natuurlijk al het product vast.

 

Het is wel een prima product en zeker een aanrader! Ik ben superfan!

 

 

Dit waren mijn opgemaakt producten deze keer! Wat vinden jullie en welke producten vinden jullie (niet)fijn of zijn jullie benieuwd naar?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0