MUA - Going For Gold Oogschaduw Palette

Er zijn niet zo veel palettes te vinden die veel zilveren en gouden tinten in één palette hebben zoals deze van MUA. Deze palette heet 'Going For Gold' en bevat een mix van zilveren en gouden tinten, samen in één palette. 

 

De palette heeft in totaal 10 verschillende kleuren die in een redelijke grote vierkanten pans zitten. De verpakking is vrij simpel maar stevig en heeft een glanzende zwarte kleur met een doorzichtig deksel zodat je de kleuren goed kan zien zitten.

 

De kleuren hebben geen namen, maar zijn genummerd van 1 tot 10. Jammer dat de kleuren geen leuke namen gekregen hebben. Ook krijg je een dubbelzijdige sponsapplicator bij de palette, maar die gebruik ik nooit.

 

 

 

De kleuren in de palette zijn geen basic kleuren zoals we gewend zijn, maar best wel uitdagende tinten. Niet voor meiden die bang zijn om een uitdagend kleurtje te dragen. Een neutrale look zal je ook niet kunnen maken met deze palette aangezien alle kleuren best fel en geel van tint zijn.

 

 

 

De textuur van de oogschaduw kleuren is erg romig en zacht. Ze geven geen fallout en hebben een geweldig goede pigmentatie.

 

 

Zoals je kan zien zijn alle kleuren erg goed gepigmenteerd...

 

Rij 1

 

 

Rij 2

 

 

Het is een heel leuk en fijn palletje, maar op zich zou ik deze niet gebruiken. Ik zou deze eerder in combinatie met andere palettes gebruiken om wat meer kleur aan mijn look toe te voegen. De producten zelf zijn erg fijn maar de kleuren uit de palette met elkaar gecombineerd zijn net iets té voor mij persoonlijk.

 

Het palletje kost slechts €5,99 en zijn te koop via de webshop van MUA of bij de Kruidvat filialen die MUA verkopen.

 

Zeker een aanrader als je graag met kleur experimenteert!

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0