L'Oréal - La Palette Smoky

L'Oréal heeft een tweede La Palette uitgebracht. Deze keer geen bruintinten maar een leuke variatie van wat donkerdere tinten om een mooie smoky look te maken. Deze palette heet dan ook de La Palette Ombrée - 01 Smoky. Ik ben benieuwd of deze palette een iets beter pigment heeft dan de vorige.

 

Ook deze palette heeft een glanzende, zwarte verpakking met daarop een sticker met de naam. De palette is redelijk stevig, maar verder valt er niet veel speciaals te zien. 

 

 

 

Eén nadeel aan deze verpakking is dat deze enorm snel vuil wordt en krassen krijgt omwille van de zwarte verpakking.

 

 

Op de achterzijde van de verpakking kleeft een sticker met daarop een foto met daarop de inhoud van de palette.

 

 

De palette heeft in totaal 10 verschillende oogschaduwkleuren. Ook zit er een dubbelzijdige kwast in de palette alsook een handige spiegel. Ook al heet de palette 'Smokey', toch zitten er voor de helft ook lichte tinten in de palette. Een volledige palette met donkere tinten zal je dus niet vinden. Zo zit er zelf een knalgele tint in dit setje.

 

 

 

 

Ik moet zeggen dat de palette geen wauw-factor heeft qua kleurencombinatie. Het is eens wat anders dan de standaard nude tinten, maar meer ook niet. In totaal zitten er slechts 2 kleuren (de gele en witte tint) in de palette met een glansje. De overige kleuren hebben allemaal een matte finish.

 

 

 

Ik moet zeggen dat de matte kleuren best een goede pigmentatie hebben. Ze geven geen fallout wat ook erg fijn is. De lichte tinten hebben niet zo een super pigmentatie, want op de ogen valt de kleur ook bijna helemaal weg. Ook de gele tint is niet zo gepigmenteerd dan ik had gedacht. De textuur van de oogschaduwkleuren is super zacht, maar dit palletje weet mij verder niet echt te overtuigen.

 

 

 

 

 

 

Net zoals de andere palettes die L'Oréal hiervoor al had uitgebracht zijn deze ook niet echt een aanrader. Er zijn heel wat palletjes die een pak goedkoper zijn en heel wat beter qua pigmentatie zoals die van Sleek en MUA. Dit palletje is zeker de €19.99 niet waard!

 

Mochten er nog andere palletjes uitkomen van deze reeks denk ik niet dat ik deze nog zal aanschaffen! Veel te duur voor wat ze maar doen!

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0