Sleek - Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream - Birthday Suit & Shabby Chic

Sleek is een merk dat vooral bekend staat om hun Idivine oogschaduw palettes en hun prachtige blushes zoals Rose Gold. Nu zijn daar nog een aantal prachtige producten bij gekomen zoals deze Sleek - Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Creams.

 

Ik kocht hiervan 2 mooie kleuren die erg populair zijn en steeds snel uitverkocht zijn. Ik heb het over de kleuren Birthday Suit en Shabby Chic.

 

De verpakkingen van deze lipproducten zijn vierkant, eens iets anders dan de ronde verpakkingen. De dop heeft een matte dop met daarop het logo van Sleek in een glanzend zwarte kleur. De huls is doorzichtig met daarop de naam in zwarte letters gedrukt. Heel handig die doorzichtige huls, zo kan je makkelijker de kleur terugvinden.

 

 

 

Je krijgt in totaal 6ml aan product.

 

 

 

De sponsapplicator is lang en plat en vergemakkelijkt het aanbrengen aangezien de punt een fijne punt heeft. Zo kan je ook makkelijker in de mondhoeken werken.

 

 

Wanneer ik de lipsticks aanbreng zijn ze heel erg romig en glanzend. Na ongeveer een minuutje droogt de lipkleur op en wordt deze volledig mat. Wanneer ze opgedroogd zijn, zien de kleuren er nog mooier uit.

 

Birthday Suit

 

Birthday Suit is een mooie bruin/nude kleur en staat heel erg mooi. Op de lippen valt deze kleur meer roze uit dan bruin, een heel mooie kleur voor meiden met een lichte huidkleur.

 

 

 

 

 

 

Shabby Chic

 

Shabby Chic is een koele mauve kleur, een prachtige kleur en zeker een favoriet. Deze herfst zal dit zeker een kleurtje zijn dat ik veel zal dragen.

 

 

 

 

 

 

 

De kleurtjes dekken mooi in één laagje en ze zien er super mooi uit! Ze voelen ook erg prettig aan op de lippen. Je voelt wel dat het een matte lipkleur is aangezien je lippen een klein beetje aan elkaar kleven wanneer je je lippen op elkaar drukt. Voor de rest zijn ze niet heel erg uitdrogend.

 

Wat je ook moet weten is dat na het opdrogen deze lipproducten muurvast op je lippen blijven zitten. Je kan ze achteraf beter verwijderen met een make-up remover op oliebasis, anders zal je heel hard moeten schrobben om de kleur eraf te krijgen.

 

Deze lipproducten zijn te koop bij de webshop BeautyandBobs en kosten €7,49 per stuk.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jamey Herben (woensdag, 07 december 2016 16:53)

    wauw die tweede is echt mooi!

  • #2

    Kimberley Leys (woensdag, 07 december 2016 16:55)

    @Jamey Herben jaa he :) xx