Nyx - Lip lingerie (Honeymoon/Push-up/Bedtime Flirt & Corset)

Deze Lip Lingeries van Nyx zijn momenteel erg geliefd! Ik werd ook helemaal benieuwd naar deze productjes en ik kon in de winkel 4 verschillende kleuren vinden om uit te testen. Er zijn nog meer verschillende kleuren beschikbaar, maar die waren momenteel uitverkocht.

 

De kleuren die ik kon vinden zijn Honeymoon, Push-up, Bedtime Flirt en Corset.

 

De lipproducten komen in een simpele verpakking met zwarte dop en doorzichtige huls. Zo kan je de kleuren van de producten goed zien zitten. De kleuren lijken op het eerste zicht allemaal op elkaar. Ze hebben allemaal een nude/bruine/mauve tint maar wanneer je ze swatched zien ze er alweer heel verschillend uit.

 

 

 

De applicators hebben een platte vorm en loopt uit op een fijne punt, zo kan je het product makkelijk tot in de mondhoeken precies aanbrengen.

 

 

 

De producten zelf zijn erg romig van textuur en glijden als het ware op je lippen wanneer je ze aanbrengt. Ook verdelen ze erg mooi op de lippen en heb je geen rare strepen. Heel erg fijn! Ze zijn ook geweldig goed gepigmenteerd, dekken goed en zien er ook mooi uit op de lippen. Alle kleuren drogen mat op! 

 

Eenmaal ik ze had geswatched op mijn arm en lippen begonnen ze ook meteen op te drogen! Geen lange wachtduur dus! Wanneer ik ze er ook weer probeerde af te halen zaten ze enorm goed vast en moest ik even hard scrubben om ze er ook weer goed af te krijgen. Maak je bij het aanbrengen een foutje, dan kan je ze ook nog snel corrigeren, wat erg fijn is.

 

Wat ik ook merkte is dat mijn lippen een heel klein beetje aan elkaar plakte wanneer ze opgedroogd waren, maar niet zo heel erg dat het enerverend was. Je lippen voelen ook wat droog aan wanneer je ze draagt, maar het is niet zo dat het onuitstaanbaar is. Ook scrub je best even je lippen en breng je daarna een lippenbalsem aan zodat er geen velletjes of oneffenheden zichtbaar zijn.

 

Honeymoon

 

In de verpakking ziet de kleur Honeymoon eruit als een koele, lichtbruine tint maar op de lippen heeft hij een koele, donkerbruine/taupe kleur. Deze kleur lijkt heel erg op de MAC lipkleur in stone.

 

 

 

 

Push-up

 

De kleur Push-up is een nude kleur met een warme ondertoon. Het is een mooie kleur die bij veel looks past.

 

 

 

 

Bedtime Flirt

 

De kleur Bedtime Flirt heeft een mooie roze en draagbare kleur. Deze lijkt een beetje op Velvet Teddy van MAC.

 

 

 

 

Corset

 

De laatste kleur heet Corset en is een lichte, koele bruintint en deze kleuren zijn momenteel erg populair. Als je van naturelle kleuren houdt, dan zal je deze zeker leuk vinden.

 

 

 

 

Deze leuke en fijne producten zijn verkrijgbaar in 11 verschillende tinten en zijn zeker een aanrader! Je kan deze in de NYX winkel in Gent vinden voor €8,30 per stuk.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0