PS... - Contour & Strobe Crayons

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te proberen en zeker als ze budget zijn. Zo vond ik deze 2 setjes in de Primark met contour en strobe producten. Deze heten de PS... - Contour & Strobe Crayons.

 

Elke set komt in een zakje met 3 potloden en een slijper. De plastic tasjes waar de producten in komen zijn hersluitbaar, dus je kan ze achteraf er weer instoppen als je dit fijn vindt.

 

 

 

 

Wanneer je de setjes uit de doorzichtige verpakking haalt zien ze er zo uit... Ze zitten stevig vast in een plastic houdertje zodat ze niet zouden stuk gaan. Ook krijg je er een slijper bij, wat erg handig is! Zo hoef je niet meer op zoek naar één als je ze nodig hebt! Deze zijn trouwens ook goed voor de Nyx - Jumbo shadow sticks!

 

 

Contour Kit

 

 

Laten we beginnen met de Contour Kit. Deze set heeft potloden met een zwarte kleur en gouden belettering. De producten hebben een doorzichtige dop zodat je de kleuren goed kan zien zitten. Ook hebben ze de kleur aan de uiteinde van de verpakking. Zo vindt je ze sneller terug.

 

 

En een handige slijper is altijd welkom!

 

 

 

Er zitten 3 kleuren in een set. Een bronzer kleur, een contour kleur en een highlight kleur.

 

 

De potloden hebben een fijne punt waardoor je makkelijk precies kan werken. Als de punt verdwenen is kan je ze natuurlijk bijslijpen.

 

 

 

De producten hebben een enorm zachte en boterachtige textuur. Het zijn niet voor niets crème contour sticks. Ze glijden enorm goed op de huid en blenden met een dampe beautyblender enorm goed in de huid.

 

 

De contour kleur is perfect voor mijn lichte huid, maar toen ik de highlight wou proberen om onder de contour wat strakker te maken ging het fout. De highlightkleur is namelijk veel te geel van kleur waardoor ik een rare oranje vlek kreeg op mijn wangen. De highlighter doet dus niks voor mijn lichte huid! Ik kan hem wel nog als oogschaduwbasis proberen te gebruiken.

 

Ook de donkerste kleur is te donker voor mijn huid, maar ik kan hem ook nog steeds als crème oogschaduw stick proberen.

 

 

 

De producten zelf zijn erg fijn en blenden mooi in de huid, maar voor mijn lichte huidskleur is enkel de contour kleur perfect! Jammer. Dit setje kostte €3,50! Leuk om te proberen.

 

Strobe Kit

 

De tweede kit bevat 3 potloden met highlighters of strobing kleuren zoals Primark het noemt. De highlighters hebben geen zwarte, maar een witte kleur qua verpakking. Ook bij deze heb je een doorzichtige dop zodat je de kleuren goed kan zien. Ook op de achterzijde kan je de kleur terugvinden aan het uiteinde van de verpakking.

 

 

 

In deze set zitten er een roze, gouden en witte highlighter. Voor ieder wat wils! Wanneer ik de highlighters gebruik merk ik dat deze op het eerste moment nogal veel chunky stukjes bevatten, maar wanneer ik deze uitblend verdwijnt dit wel.

 

De witte highlighter bevat wel enorm veel witte en lichtroze glittertjes, hou je daar niet van, dan is deze niks voor jou. De gouden en roze kleuren hebben niet zoveel glitters, maar hebben eerder een metallic finish. Heel erg mooi!

 

 

 

Ze zijn heel erg creamy qua textuur en brengen erg makkelijk aan. Je kan ze zo aanbrengen en met je vinger of beautyblender heel mooi uitblenden. De kleurtjes zijn alvast een betere match voor mij dan de contour kleuren, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde huidskleur.

 

 

 

Wat ik raar vindt is dat het setje met contour kleuren €3,50 kost en die met de highlighters €4. Het zijn precies dezelfde setjes maar toch is de ene goedkoper dan de andere! Misprijzing? Ik weet het niet, maar vindt het alvast erg raar.

 

Ik zou eerder de highlighter set aanbevelen dan de contour set!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0