Nyx - Ombre Lip Duo's - Ginger&Nutmeg en Freckles&Speckles

Naast de ombre blushes heeft Nyx ook Ombre Lip Duo's in hun assortiment. Deze producten komen in een penvorm met 2 zijden. De ene zijde heeft een lipliner in een donkere kleur en aan de andere kant vindt je een lichtere kleur lipstick om de overige ruimte op je lippen in te kleuren.

 

Ik kocht de kleuren Ginger&Nutmeg en Freckles&Speckles. Er zijn nog een heleboel andere lipcombo's verkrijgbaar, ook in felle kleurtjes, maar deze 2 kleuren spraken mij het meeste aan.

 

De lipproductjes komen elk in een kartonnen doosje. Op de voorzijde zie je een afbeelding van de producten en de kleuren. Ook hebben de kartonnen doosjes aan elk uiteinde hetzelfde kleurtje als het product zelf.

 

 

 

De lipliner heeft in het begin een erg fijne punt, maar naargelang je het product gebruikt, wordt het wat moeilijker om alles perfect aan te brengen. Aangezien de beide kanten een draaisysteem hebben kan je ze ook niet fijn scherpen om beter te kunnen werken.

 

De textuur aan beide kanten zijn erg zacht en romig en glijden enorm goed op je lippen. Geen droge lippen te bespeuren wanneer ik deze draag! De pigmentatie van de kleuren is ook geweldig goed en ze zitten heel erg fijn. Ook blijven ze goed op de lippen zitten maar na een hapje of drankje zal je ze wel even moeten bijwerken. Voor de rest heb ik er niets op aan te merken!

 

Freckles & Speckles

 

Deze lipcombo heet Freckles & Speckles en heeft een donkerroze kleur als lipliner en een lichte nude kleurige lipstick om te vervagen. Aangezien ik nooit rode kleuren draag, is dit voor mij een perfect alternatief. Toch een donkere kleur maar enkel aan de rand en buitenste randen. Niet té opvallend, wat ik erg fijn vind.

 

 

 

Op de zijkant van de kartonnen doosjes staan er afbeeldingen hoe je de producten moet aanbrengen! Handig!

 

 

Op de zijkant staat het nummer en de naam van de lipcombo.

 

 

 

De dopjes hebben een zwarte kleur, in het midden zie je ook een ombre overloop op de verpakking, deze hebben telkens de exacte kleuren van de producten.

 

 

Zo ziet de lipliner eruit. Een fijne en scherpe punt, maar na enkele keren gebruiken is dit niet langer zo.

 

 

De lipstick heeft een wat grotere en plattere vorm. Deze dient om te vervagen.

 

 

Je kan natuurlijk zelf kiezen in hoeverre je de donkere en lichte kleur naar binnen toe gebruikt. Zo zag het resultaat eruit bij mijzelf...

 

 

 

Ginger & Nutmeg 

 

Ginger & Nutmeg heeft als kleurencombo een donkerbruine en een lichtbruine kleur. Zeker een aanrader voor meiden die van neutrale kleuren en bruintinten houden.

 

 

 

De lipliner...

 

 

En de lipstick...

 

 

En zo ziet de combo eruit op mijn lippen...

 

 

 

 

Ik ben heel erg fan van deze producten en ga zeker nog andere leuke kleurtjes halen wanneer ze op voorraad zijn! Je kan deze verkrijgen bij de Nyx counter in Gent, later komen er nog meerdere winkels bij! Deze lippies kosten €10,40 per stuk.

 

Zeker een aanrader!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0