Deauty Box - November 2016

Ik kreeg de Deauty Box van November binnen en laat deze vandaag aan jullie zien...

 

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

 

Zoals altijd ligt er bovenaan een folder met de uitleg en prijzen van de producten. Maar deze maand staat er voor de eerste keer een vraagteken op het foldertje! Wat zou dit nu betekenen? Let's find out! 

 

 

De box heeft aan de binnenzijde ene leuk nieuw patroontje deze keer.

 

 

Zoals een aantal maanden komen de producten allemaal in dit handige herbruikbare tasje. De tasjes zijn handig voor op reis! Zo kan je je kabeltjes enzo erin bewaren en gaan ze niet verloren in je koffer.

 

 

Er zitten deze maand opnieuw 5 producten in de box. Ik ben benieuwd wat er deze keer in zit. Jullie ook?

 

Als eerste zie ik dit product van Naobay. Dit is een Hydraplus Cleansing Milk. De ingrediënten in de producten van Naobay zijn vrijwel uitsluitend van natuurlijke oorsprong.

 

Deze reinigingsmelk bevat onder andere aloë vera, appel en zoete amandelolie en heeft ook een licht exfoliërende werking. Hij ruikt alvast heel lekker! Dit product is geschikt voor de droge huid. ik ben benieuwd naar de werking!

 

Deze fles van 200 ml is een fullsize en heeft een verkoopprijs van €13,99.

 

 

Volgend product is... een mysterie! Wat ik wel weet is dat dit een shampoo is! Deauty stuurde ons deze maand een gloednieuw maar voorlopig naamloos topproduct. Zij willen testen of wij ook zo een fan van dit product zullen zijn zonder te weten van welk merk dit product is. Over 2 weken zullen we een vragenlijst ontvangen en de oplossing! 

 

Aan de geur te ruiken, denk ik dat het wel eens een Head & Shoulders product zal zijn. Jammer genoeg gebruik ik Head & shoulders producten niet omdat die te agressief zijn voor de huid, en aangezien ik eczeem heb en speciale producten moet gebruiken daarvoor ga ik deze voorlopig niet testen.

 

 

De ingrediënten staan alvast wel op de achterkant. En aangezien het van Procter & Gamble is ben ik er bijna zeker van dat het Head & Shoulders zal zijn. Ik ben benieuwd.

 

 

Het derde product in de box is deze Eucerin - PH5 Protection Body Lotion, een product dat ik al eens heb ontvangen in deze box. Wel een fijn product! 

 

Deze bodylotion is speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelt en is ultra zacht, versterkt de huid van binnenuit en beschermt tegen irritaties.

 

Hij hydrateert perfect, dringt goed in en laat geen vet laagje achter.

 

Een fles van 200 ml (zoals deze) is fullsize en heeft een verkoopprijs van €13.

 

 

Nog een product dat ik al 3 keer kreeg in de box is deze Balance me - tinted wonder eye cream. Deze crème maakt komaf met donkere kringen en wallen volgens Deauty, maar bij mij doet hij helemaal niks voor mijn huid. Jammer dat dit ook al de derde keer is dat deze in de box zit.

 

Deze tube bevat 5ml en is een fullsize product die een verkoopprijs heeft van €12,99.

 

 

Als laatste kreeg ik ook een mascara van het merk Bellapière. Dit is de Waterproof Volume Lash Mascara. Deze zou een extra laagje volume en lange wimpers moeten geven. Ik ben benieuwd om deze te testen! 

 

Ook deze mascara is een fullsize en kost €20

 

 

 

Dit waren alle producten van deze maand. Jammer genoeg zitten er opnieuw 2 producten in de box die ik al eens heb gekregen. Het ene product zelfs al 3 keer. Dit noem ik niet 'elke maand nieuwe producten ontdekken' zoals Deauty dit omschrijft. 

 

Ook zitten telkens veel dezelfde merken in de box wat op de duur erg eentonig begint te worden. Wat wel fijn is, is dat ze elke maand op zen minst één beauty product er in steken, wat voordien niet het geval was.

 

Nee, deze maand ben ik niet gelukkig met de inhoud! Hopelijk volgende maand beter...

 

Wat vinden jullie?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jamey Herben (dinsdag, 29 november 2016 09:07)

    Leuke box weer!