Maybelline - Terre Indienne Bricks Bronzer

Maybelline heeft alweer een leuke bronzer/highlight palette op de markt gebracht. Deze heet de Terre Indienne Bricks Bronzer. Ik kocht deze in de kleur 01 Blondes omdat de andere kleuren te donker waren. Ik ben verre van blond, maar ik wou deze toch in de lichte kleur proberen.

 

 

 

 

De verpakking heeft een glanzende, gouden verpakking aan de bovenkant en heeft een doorzichtig venstertje zodat je de producten kan zien zitten. Handig als je op zoek bent in je collectie naar de juiste kleur. De onderzijde en binnenkant van de verpakking is zwart van kleur.

 

 

Wanneer je het doosje openmaakt zie je links de highlighter met roze en gouden tinten. Deze zijn weergeven als bouwsteentjes, oftewel 'bricks', vanwaar de naam komt. Rechts vindt je een groter vak met daarin de bronzer. 

 

 

De highlighter heeft een oranje glans met een gouden gloed er doorheen wanneer ik deze op mijn arm swatch. De bronzer is dan weer mat wat heel fijn is maar jammer genoeg is deze ook heel erg oranje.

 

 

Ook wanner ik de bronzer op mijn huid aanbreng ziet deze er erg oranje uit en oogt het niet mooi. De highlighter is mooi, maar er zitten ook een aantal gouden stukjes in waardoor het de highlighter ook een oranje tint geeft. Wanneer ik enkel de roze stukjes swatch, is deze perfect! Misschien een tip voor Maybelline de volgende keer?

 

 

De textuur en werking van dit product is prima, maar de kleuren zijn niks voor mij. De oranje tinten doen niks flatterends voor mijn huid en het ziet er ook niet mooi uit. Mocht de bronzer een wat diepere kleur hebben gehad, en de highlighter wat meer roze tinten i.p.v. gouden, dan was deze perfect geweest!

 

Je kan deze producten vinden bij de drogist zoals Kruidvat en Trekpleister (Nederland) voor €13,99. Ben je heel erg licht van kleur, raad ik deze kleur voor blondines af!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mariska (maandag, 28 november 2016 11:28)

    Jammer van de tinten, vind dat baksteenpatroontje wel heel leuk :D

  • #2

    Jamey Herben (maandag, 28 november 2016 12:57)

    Mooi pallet!