L'Oréal - Infallible Matte Lip - 001 Silencio

Deze nieuwe producten van L'Oréal zijn heel bijzonder. Deze heten de Infallible Matte Lip en ik kocht er ééntje in de kleur 001 Silencio om te proberen. Deze hebben namelijk geen romige substantie en het zijn ook geen producten met glans! Dit zijn lipproducten in poedervorm! Dit had ik nog nooit eerder gezien en geprobeerd, dus ik nam er eentje mee om te testen.

 

 

De verpakkingen zijn simpel en strak. De producten hebben een volledige glanzende, zwarte verpakking maar om de dop zit er een sticker in de kleur van het product. Ook staat het nummer en de naam op de sticker gedrukt, wat handig is als je ze snel moet terug vinden. Voor de rest is er niet veel speciaals aan te zien.

 

 

Wanneer je de verpakking opendraait komt dit sponsje tevoorschijn met daarop het poederproduct. Met dit sponsje breng je dus het product op je lippen aan. Het product zelf zit in de dop, maar heel veel zal er niet inzitten. Het is net of er zit een stukje krijt in de dop verwerkt. Wanneer je de dop dichtdraait, komt het product op de applicator te zitten. Niet erg handig dat je telkens het product moet sluiten en openen om wat product erop te krijgen.

 

 

De textuur voelt heel raar aan wanneer je deze aanbrengt. Het is een poeder, maar toch voelt het heel erg zacht en glijdt het goed op de huid en het voelt romig en licht aan. De kleur die ik kocht heet 001 Silencio en is een mooie beige tint die heel erg mooi staat bij meiden met een lichte huidskleur.

 

Wat het product wel doet is velletjes benadrukken, dus let er mee op dat je lippen goed gescrubd zijn en dat je ze hebt voorzien van een laagje lippenbalsem vooraleer je ze aanbrengt. Wat ik ook merk is dat het product mijn lippen wel uitdroogt na een tijdje, dus dat kan wel voor een ongemakkelijk gevoel zorgen.

 

 

De kleur is goed gepigmenteerd voor een poedervorm en voor een lichte kleur. Op mijn lippen heeft de kleur een mooie perzik kleur. Leuk product om in je tas te stoppen en snel even een kleurtje op te doen.

 

De applicator is fijn om mee te werken, maar naar de mondhoeken toe is het wel wat moeilijker om precies te werken aangezien de top niet zo fijn is. Wat wel een nadeel is, is dat ik toch een aantal keer het product heb moeten open en dicht draaien om meer product op de applicator te krijgen.

 

Verrassend genoeg blijft de kleur ook heel goed zitten! Na een uur of 5 begint het product wat te vervagen, maar voor de rest zijn deze prima!

 

 

De producten zijn leuk om te proberen, maar hebben nu niet echt een wauw-effect. En ze kosten€15,99 per stuk, wat ik erg veel vind voor een budgetmerk als L'oréal. Voor die prijs kan je al een wat duurdere lipstick aanschaffen. Ze zijn ook verkrijgbaar in nog andere leuke kleurtjes.

 

Hebben jullie deze al geprobeerd? Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Mariska (vrijdag, 25 november 2016 11:26)

  Aparte applicator, daar zou ik wel even aan moeten wennen. Vind het kleurtje wel prachtig :D en het is weer eens wat anders :)

 • #2

  Jamey Herben (vrijdag, 25 november 2016 11:48)

  leuk kleurtje!

 • #3

  Kimberley Leys (vrijdag, 25 november 2016 13:08)

  @Mariska ja idd! De applicator is helemaal anders dan gewend, ik vond het wel wat raar in het begin. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit wat ik er nou van vindt! Haha :) Wel een mooi kleurtje idd! :) xx

 • #4

  Kimberley Leys (vrijdag, 25 november 2016 13:09)

  @Jamey Ja he! :) xx

 • #5

  Kirsty (vrijdag, 25 november 2016 20:23)

  De kleur vind ik wel heel mooi! Toch vind ik de prijs ook inderdaad wel vrij hoog voor een product dat je niet wauw vindt.

 • #6

  Kimberley Leys (vrijdag, 25 november 2016 20:24)

  @Kirsty Ja idd! Ik zou hem niet snel opnieuw kopen aan die prijs! :) x