Laura Mercier - Face Illuminator - Devotion

Laura Mercier is een prachtig merk met heel wat mooie producten. Tot kort kon je de producten enkel online bestellen of in Nederland bij de Bijenkorf vinden, maar sinds kort is er bij ons een winkel in Gent die nu ook de producten van Laura Mercier verkoopt. 

 

Deze winkel heet Skins en zit aan de korenmarkt in de bekende Post Plaza (het vroegere postkantoor). Je kan in de winkel zelf de producten halen of je kan ze ook via hun webshop scoren. Ze verkopen merken zoals Coola, Dyptique, Ellis Faas en nog veel meer.

 

Nu had ik al even een highlighter van Laura Mercier op het oog. Deze heet de Face Illuminator in de kleur Devotion. Nu ik deze zag liggen in de winkel nam ik hem mee naar huis en kon ik hem eindelijk van mijn wishlist schrappen.

 

 

 

De highlighter komt in deze mooie, simpele zilveren kartonnen verpakking, net zoals alle andere producten van Laura Mercier. Er zit in totaal 9g aan product in de verpakking.

 

 

Op de zijkant van het doosje staat de naam van de highlighter.

 

 

De compact zelf heeft een mooie glanzende verpakking met op de voorzijde het logo. Simpel maar chique. Aan de bovenkant is het doosje een beetje gebogen, niet echt handig als je ze op elkaar wil stapelen, maar het is wel een mooie verpakking.

 

 

Wanneer je het doosje openmaakt, zie je meteen een handig spiegeltje in het deksel van de compact. Deze komt altijd van pas onderweg!

 

 

 

De highlighter heeft een mooie golvende textuur. De highlighter heeft een mooie roze tint met een warme ondertoon en een prachtige glans met lichtreflecterende deeltjes. Het is een langhoudende highlighter die je kan opbouwen naargelang de intensiteit die je zelf wilt. Als je goed kijkt zie je ook minuscule kleine zilveren shimmer deeltjes in het product zitten, maar het valt helemaal niet op.

 

 

Hij heeft een semi-transparante dekking en voelt redelijk droog aan wanneer ik hem swatchte, maar éénmaal op mijn vinger en geswatched op mijn hand, voelde hij zeer glad aan en blende heel goed op de huid. De highlighter benadrukt ook geen oneffenheden op de huid, maar geeft net een mooie verhelderende glans op je gezicht.

 

De highlighter vervaagt na een 8u een beetje van de huid, voor de rest blijft deze enorm goed zitten, wat een groot pluspunt is.

 

 

Je hoeft maar een klein beetje aan te brengen om al een mooi resultaat te zien. Echt een prachtige highlighter!

 

 

 

Op de foto heb ik de highlighter heel lichtjes aangebracht. Je kan deze zowel subtiel aanbrengen voor een mooie glow, of meerdere laagjes aanbrengen voor een wat intensere glow.

 

 

 

Is deze kleur niks voor jou? Niet getreurd, want er zijn nog meerdere kleuren beschikbaar! Het product is wel wat prijzig en kost €42, maar als je jezelf even wilt verwennen, dan is deze highlighter een perfect cadeau! Ik kan deze enorm aanraden, want je krijgt er een prachtig product voor in de plaats!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Jamey Herben (woensdag, 23 november 2016 08:51)

  wauw wat een mooie glow!

 • #2

  Tania (woensdag, 23 november 2016 09:22)

  Wat een mooie highlighter!

 • #3

  Kirsty (donderdag, 24 november 2016 18:57)

  Hij ziet er prachtig uit zeg! Mooie glans!

 • #4

  Kimberley Leys (vrijdag, 25 november 2016 13:10)

  @Jamey @Tania @Kirsty Dit is idd een prachtig product en één van men favorieten! :) xx