Milani - Amore MATTallics Lip Crèmes - 03 Matte About You & 04 Cinemattic Kiss

De metallic lipproducten hebben momenteel heel beautyland in hun greep en merken zoals Ofra en Colourpop hebben al een heleboel verschillende kleurtjes op de markt gebracht. Milani heeft nu ook een aantal metallic lippies op de markt gebracht. Deze heten de Amore MATTallic Lip Crèmes en ik kocht 2 mooie kleurtjes met de namen 03 Matte About You en 04 Cinemattic Kiss

 

De verpakking van deze lipproducten is erg mooi. De huls is doorzichtig zodat je het product goed kan zien zitten, maar de dopjes en een stukje van de huls hebben een glanzende, gouden kleur. Simpel maar chique. Ook de productnamen op de huls hebben diezelfde mooie gouden tint.

 

 

 

 

Ze hebben een zachte en platte applicator die heel fijn werkt. Er zit genoeg product op de applicator om je lippen in één keer in te kleuren. Ook heeft de applicator een fijne punt zodat je goed in de mondhoeken kan werken.

 

De producten ruiken heerlijk naar vanille, een heerlijke geur.

 

 

Op de achterzijde van de producten kleeft er ook een gouden stickertje met de naam van de lipkleur.

 

 

Zoals je al aan de naam MATTallic kon horen hebben de producten een matte finish, maar ze hebben een metallic gloed. De textuur is heel erg zacht en ze hebben een soort lichte mousse substantie. Ze brengen erg makkelijk aan en glijden als het ware op je lippen.

 

De kleuren zijn intens gepigmenteerd en ze zien er ook erg mooi uit. Met zulke producten moet je wel snel foutjes herstellen vooraleer ze opgedroogd zijn, anders is het moeilijk om ze nog bij te werken.

 

Het product droogt redelijk snel op en ze voelen een heel klein beetje trekkerig aan, maar niet heel erg. Eénmaal op de lippen blijven ze enorm goed zitten. Zelf een hapje en drankje overleven deze lipsticks met weinig moeite!

 

 

Let wel op wanneer je ze aanbrengt dat het product mooi en egaal is aangebracht anders ziet het er snel slordig en oneffen uit. Ook zijn ze moeilijk aan te brengen aan de randen van je lippen.

 

 

03 Matte About You

 

 

04 Cinematic Kiss

 

 

Deze productjes zijn in 8 verschillende kleuren beschikbaar en kosten €10,50 per stuk. Ik kocht ze bij de webshop Boozyshop. Leuke productjes om mee te experimenteren!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jamey Herben (dinsdag, 22 november 2016 08:57)

    wat mooi zeg!