PS... - Strobe Shimmer Block

Het is altijd leuk als je nieuwe budgetproducten kan testen die er ook nog eens leuk uitzien! Zo zag ik bij Primark deze PS... Strobe Shimmer Block, een highlighter met 5 verschillende tinten. Deze zag er tof uit en voor €3,50 is deze wel eens het proberen waard.

 

PS... is het huismerk van de Primark en de producten zijn ofwel een hit of een mis bij dit merk.

 

Voor een budgetproduct ziet de verpakking er best leuk uit en het doosje is goed stevig. De onderkant van het doosje heeft een rosé gouden kleur en het dekseltje is doorzichtig met de naam erop zodat je het product goed ziet zitten. 

 

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak kan je de kleuren nog beter zien. Er zitten in totaal 5 verschillende tinten in het product. Heel erg mooie kleurtjes!

 

 

 

Jammer genoeg was ik niet zo enthousiast meer wanneer ik de verschillende kleuren probeerde te swatchen. Raar genoeg komt er enkel een klein beetje kleur van de witte tint tevoorschijn, voor de rest is het alsof er verder geen product in de pan zit. Hoe hard ik ook in het product wrijf, er komt geen enkele kleur vanaf. Het enige wat ik zie is een heel erg lichte glans. Meer mag je niet verwachten van dit product.

 

Het product zit heel hard in de pan gedrukt, waardoor er ook niet veel product vrijkomt wanneer je erover wrijft. Heel erg jammer maar deze is nog geen €3,50 waard.

 

 

Zoals je kan zien geeft deze slechts een heel lichte glans, mede door de witte kleur die wel wat kleur afgeeft. Er zijn goedkopere producten zoals Essence en Catrice die betere en mooiere producten heeft dan deze.

 

 

Nee, voor mij doet dit product helemaal niks en ik raad hem dan ook af om te kopen. Je kan beter je geld aan een ander product besteden!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mariska (zaterdag, 19 november 2016 23:51)

    Het zag er leuk uit in de verpakking, maar helaas! Misschien kan je 'm nog voor ooglooks ofzo gebruiken :)