Catrice - LE 'Neo-Natured' Shoplog + Review

In België ligt er alweer een leuke LE collectie genaamd "Neo-Natured" in de schappen bij Catrice. Deze collectie is exclusief gemaakt voor België en zal niet in Nederland verkocht worden. Jammer, want deze leuke collectie is heel erg mooi.

 

Uit deze collectie kocht ik 4 producten waaronder de blush uit de collectie en ook nog de 3 lipsticks. Laten we ze even bekijken...

 

 

 

De collectie heeft een prachtige houten verpakking en ziet er alvast erg leuk uit. Het is eens iets anders dan die saaie plastic verpakking. Deze collectie heeft alvast hun naam alle eer aangedaan! 

 

Laten we beginnen met de blush! Deze heet C01 Walk in the woods en heeft een mooie roze tint.

 

Deze heeft een leuke houten verpakking die zijwaarts openschuift! Heel erg leuke vormgeving! Bovenaan kan je de kleur van de blush goed zien door het plastic venstertje dat jammer genoeg niet zo stevig is. Wanneer er iets scherps op zou vallen zou deze wel eens stuk kunnen gaan.

 

Wanneer je de blush terug dicht schuift klikt deze automatisch goed vast door de magnetische sluiting.  De verpakking is ook redelijk groot maar wel mooi vormgegeven.

 

 

 

Je kan het deksel helemaal openschuiven zodat je de blush volledig kan gebruiken wat een pluspunt is.

 

 

De textuur van de blush is heel erg zacht en heel erg fijn. Ik was aangenaam verrast toen ik geen fallout bespeurde bij het swatchen! Ook de pigmentatie van dit product is erg fijn en duidelijk aanwezig. Daarom zal je ook niet veel product ineens hoeven te gebruiken om terug te zien op je gezicht.

 

 

De blush brengt heel makkelijk aan maar je tikt best je kwast af vooraleer aan te brengen. Ook gebruik je beter een lichte hand bij het aanbrengen en een fluffy kwast zodat je deze heel minimaal kan aanbrengen. Natuurlijk kan je hem daarna nog intenser maken door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen.

 

De blush heeft een mooie oudroze kleur die bij iedereen prachtig zal staan. Deze is zeker een aanrader! Als je hem kan vinden, scoor hem dan zeker! :)

 

 

Op de foto heb ik hem heel minimaal aangebracht, maar in het echt komt de kleur veel beter over dan op foto.

 

 

Een heel fijn product deze blush! Zeker een aanrader. Deze was €4,99.

 

Ook kocht ik de 3 lipsticks uit deze collectie. Ook deze hebben de mooie houten verpakking. In het midden een leuk zwart accentje waar de dop op de huls past.

 

 

 

De kleuren heten C01 NUDEtral Nature, C02 Maroon Mélange en C03 Woodlands LiBERRY.

 

 

 

Jammer genoeg sneuvelde er een lipstick bij het maken van de foto's waardoor het topje van de 2de lipstick is beschadigd. Maar natuurlijk laat ik ze nog zien en kan ik ze nog prima gebruiken, alleen jammer van het uitzicht.

 

 

C01 NUDEtral Nature

 

De eerste lipstick kleur heeft een zachte nude/koraal tint. Hij brengt makkelijk aan en voelt romig aan. Ook de kleurpigmentatie is erg fijn en de kleur is heel mooi.

 

 

 

 

C02 Maroon Mélange

 

Deze kleur is een mooie donkerrode kleur. Ook een heel mooie kleur met een enorme mooie glans. Als je meer van matte tinten houdt, dan zijn deze niks voor jou!

 

 

 

C03 Woodlands LiBERRY

 

Als laatste zit er ook nog een donkerrode/bordeaux kleur in deze collectie. Een prachtige herfstkleur! Ook deze is net als de andere 2 goed gepigmenteerd en heel erg romig.

 

 

 

Ook deze lipsticks kan ik iedereen aanbevelen. De bordeaux kleur is zeker een favoriet! Deze lipsticks kosten ook €4,99 per stuk en beginnen een beetje in de duurdere richting te gaan voor een budgetproduct, maar ze werken erg fijn.

 

Wat vinden jullie?

 

Deze collectie is nu te koop in de Belgische Kruidvat filialen! Hebben jullie ze al gescoord?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0