Gerard Cosmetics - Long Wear Hydra Matte Liquid Lipstick - 1995

Ik kocht onlangs een Jeffree Star lipstick in de kleur Androgyny van iemand online, maar deze is echter nooit aangekomen. Ter compensatie was de verkoper zo vriendelijk om een andere op te sturen die lijkt op de kleur die ik had gekocht. Dit is namelijk een lippie geworden van het merk Gerard Cosmetics, een merk waar ik ook al een tijdje benieuwd naar was.

 

De lipstick heet de Long Wear Hydra Matte Liquid Lipstick in de kleur 1995, een mooie nude/bruine kleur. Let op, want deze ziet er in de huls meer roze uit, dus laat je niet misleiden!

 

Het product komt in een zwart/gouden verpakking met het logo en de naam op de voorzijde. Op de achterzijde staan de ingrediënten en een nota dat dit merk dierenproef vrij is! Zeker een pluspunt.

 

 

 

Op de onderzijde kleeft er een stukje met goud gekleurde sticker met daarop de naam van de lipstick.

 

 

De lipstick zelf heeft een doorzichtige matte huls zodat je de kleur wel nog ziet. De dop heeft een glanzende gouden kleur met daarop de merknaam.

 

 

De lipstick is niet zo groot als de meeste lipproducten. Deze heeft een handig reisformaat en heeft een dunne huls. Er zit 1,75ml aan product in de verpakking.

 

 

De applicator is ook klein waardoor hij erg handig is om mee te werken. Ook kan je makkelijker in de mondhoeken werken en hij neemt voldoende product op om beide lippen in één keer volledig in te kleuren. Een heel fijne applicator!

 

 

 

De vloeibare, creamy lipstick is heel erg goed gepigmenteerd. Ze hebben dezelfde pigmentatie als een lipstick, maar ze brengen aan als een lipgloss maar ze drogen wel mat op! Ook drogen ze heel snel mat op zodat je geen lange tijd moet wachten vooraleer het product is opgedroogd. Na een tiental seconden is deze zo goed als droog.

 

 

 

Ook al droogt de lipstick mijn lippen niet uit, toch voelt de textuur wat droger en zijn velletjes op je lippen ook beter zichtbaar daardoor. Scrub van tevoren je lippen goed en breng een lippenbalsem aan zodat je lippen toch wat gehydrateerd zijn.

 

Na een uur of 5 begint de lipstick wel te vervagen. Ze vervagen geleidelijk en je hebt geen rare korreltjes. Mocht je de kleur opnieuw willen aanbrengen, doe je dit best niet over de eerste laag. Haal alles er volledig af, anders gaat het er snel raar uitzien.

 

Wanneer je iets drinkt, kan het zijn dat het product wat afgeeft, anders geeft deze niet zo snel af.

 

 

 

Het is een fijne lipstick maar voor mensen met heel erg droge lippen kan dit niet zo een aangenaam product zijn aangezien deze niet hydrateert, maar net nog meer uitdroogt en je ook de oneffenheden op je lippen goed kan zien. Voor de rest zijn deze erg fijn.

 

Je kan deze lipsticks krijgen bij o.a. de webshop Themakeupspot. Ze zijn wel wat aan de prijzige kant, ze kosten €20 per stuk maar zijn wel erg fijn.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Melike (zaterdag, 19 november 2016 12:56)

    Oh wauw wat is dit mooi! Ik hou van liquid lipsticks.