Essence - LE 'Midnight Masquerade' Shoplog + Review

Momenteel ligt de LE collectie "Midnight Masquerade" van Essence in de schappen bij Kruidvat en daarvan nam ik slechts 2 productjes mee naar huis om te proberen aangezien ik de overige producten niet zo speciaal vond. Wat wel mijn aandacht trok waren de Liquid Skin Illuminator en de Duo Ombre Lipstick. Laten we beide producten even van dichterbij bekijken...

 

 

 

Laten we beginnen bij de lipstick. Deze heet de Duo Ombre Lipstick in de kleur 01 Dance Till Dawn. Dit lipproduct bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk een dit zwart potlood aan de ene kant, wat een beetje op een Kajal potlood lijkt, en aan de andere kant een vloeibare lipkleur.

 

 

Het is de bedoeling dat je deze zwarte 'lipstick' gebruikt om je lippen te omlijnen en de kleine stukjes aan de mondhoeken wat in te kleuren met dit zwarte product. Natuurlijk loopt het nu nog op een fijne punt, maar na een aantal keren gebruiken zal het wat moeilijker worden om deze nog makkelijk te kunnen gebruiken. 

 

 

De rest van je lippen kleur je dan verder in met deze vloeibare lipkleur. Zo creëer je die leuke ombre look. Met de zwarte lipstick creëer je een leuk donker effect! In het dagelijkse leven zou ik deze niet snel dragen, maar wel leuk om mee te spelen!

 

 

 

De zwarte lipstick vermengde wel met de andere lipkleur waardoor het er een beetje uitgelopen uit ziet. Natuurlijk moet je zelf een beetje kijken in welke mate waar je de zwarte en paarse kleur aanbrengt.

 

 

 

Ik vindt het een tof product dat ideaal is voor Halloween, waar deze collectie ook wel op is gebaseerd. Natuurlijk is Halloween al gepasseerd, maar deze is wel nog verkrijgbaar. In totaal is er ook nog een tweede kleurencombo beschikbaar! Deze heb ik niet gekocht. Deze kosten €2,89 per stuk.

 

Ook kocht ik nog deze Liquid Skin Illuminator met de naam 01 Sitting, Waiting, Witching. Dit product is een vloeibare highlighter. De verpakking is simpel en in een handige tube vorm. Op de voorzijde staat er een afbeelding van een kanten borduursel. 

 

 

 

Een handige fijne punt waar makkelijk mee gewerkt kan worden. Zo komt er niet teveel product ineens uit de tube.

 

 

De highlighter is heel dun qua textuur en is enorm vloeibaar. Zoals je kan zien is deze roze van kleur. 

 

 

Hij smeert makkelijk uit en voelt erg licht en fijn aan op de huid.

 

 

Eénmaal op de huid aangebracht geeft het product geen enorme glans maar wel een prachtige natuurlijke glow aan je huid. Voor meiden die liever een subtiele gloed hebben in plaats van een intense highlight is deze zeker een aanrader. 

 

Je kan deze makkelijk met je vingers in de huid deppen. Als je hem aanbrengt probeer het product niet uit te 'smeren' anders kan het gebeuren dat je je foundation mee uitsmeert en dat wil je net vermijden. Wanneer je het product hebt verdeeld ziet deze er niet zo roze meer uit als in het begin.

 

 

 

Het product is erg fijn om mee te werken. Ben je geen fan van vloeibare highlighters, dan kan ik je deze alsnog aanbevelen omdat hij erg fijn en makkelijk werkt. 

 

Zeker een fijn product! Deze kost €2,39!

 

Benieuwd naar deze producten? Scoor ze nu je nog kan bij Kruidvat in België en Nederland en Trekpleister Nederland.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0