Winky Lux - Light Box Illuminators - Lit & Radiant Pink

Jullie konden eerder op mijn blog al enkele producten van het merk Winky Lux ontdekken. Een merk dat dierenproefvrij en vegan is!Vandaag heb ik 2 highlighters van dit merk om aan jullie te laten zien. Deze heten de Light Box Illuminators. Ik kocht ze in de kleuren Lit (witte highlighter) en Radiant Pink (een roze highlighter). Er is ook nog een 3de kleur beschikbaar maar dit was niet zo mijn ding.

 

 

 

Opnieuw komen de producten in een verpakking met kleurrijke bloemenprint. Het logo heeft een wit/gouden kleur en ziet er erg mooi uit. Het is zeker en vast een leuk merk dat moeite doet om een mooi product af te leveren bij de consument.

 

 

 

Op de bovenzijde van de kartonnen doosjes vindt je een stickertje met daarop de naam van de kleur.

 

 

 

Wanneer ik de highlighters uit de kartonnen verpakking haal komen deze prachtige wit/gouden doosjes tevoorschijn met bovenaan het logo op het dekseltje in een rode kleur. Leuke verpakking en oog voor detail.

 

 

 

De doosjes hebben een handig spiegeltje wat altijd van pas kan komen. De highlighters hebben een creamy textuur (geen poedervorm dus) en zijn romiger dan de meeste cream highlighters. Van zodra je met je vinger het product aanraakt, veranderd het in een vloeibaar product! Geen gedoe dus met het uitblenden want deze gaat vanzelf op het gezicht.

 

 

Deze productjes zijn dus ideaal als strobing balsems. De ultra zachte crème van deze producten smelt op de huid en geeft je een prachtige glans. De kleuren zijn geweldig goed gepigmenteerd en brengen erg makkelijk aan. Wanneer ik ze aanbreng gebruik ik daarvoor een dampe beautyblender zodat ik het product mooi in de huid kan inwerken.

 

De meeste creamy producten zijn erg lastig om mee te werken aangezien ze je foundation weghalen wanneer je ze aanbrengt op je gezicht, maar bij deze is dit niet het geval. Hou je niet zo van creamy producten, dan zullen deze productjes daar zeker en vast wel verandering in brengen!

 

 

Nog een close-up van de productjes...

 

Lit

 

Radiant Pink

 

Wanneer ik de kleuren swatch valt het vooral op hoeveel glans deze hebben. Ben je niet zo voor enorm glanzende highlighters? Dan is deze zeker niks voor jou, want ze zijn enorm gepigmenteerd! Let dus ook op dat je niet teveel ineens aanbrengt, anders lijkt het snel té veel.

 

 

Ik bracht de highlighter Lit heel erg lichtjes aan voor een subtiel resultaat.

 

 

 

De productjes zijn erg fijn en ze werken ook heel goed. Ik ben helemaal fan van dit merk en de producten! Deze highlighters zijn exclusief te koop bij de webshop BeautyandBobs voor €17,95 per stuk.

 

Wat vinden jullie van dit merk?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0