Juvia's Place - The Nubian 1, 2 & 3 Palettes

Wanneer een bekende You Tuber tegenwoordig iets leuk vindt wordt dit in een mum van tijd een ware rage. En ook deze keer is dit niet anders! Sinds Nikkie Tutorials heel veel lof sprak over deze palettes zijn ze op korte tijd heel erg populair geworden en zijn ze steeds uitverkocht.

 

Ik heb het over The Nubian palettes van de webshop Juvia's Place. Een heel erg populaire webshop momenteel, maar deze verzend helaas niet naar België. Ik heb deze kunnen bemachtigen via iemand die met Shipito werkt en ze daardoor wel naar België kon krijgen. Ze verzenden wel naar Nederland mocht je iemand kennen die daar woont. 

 

Juvia's Place is ook geen groot bedrijf, daardoor duurt het ook langer eer er weer een aantal palettes op voorraad zijn. En nu ze zo populair geworden zijn is het natuurlijk logisch dat ze sneller uitverkocht zijn.

 

 

 

De vormgeving van deze palettes is prachtig en geïnspireerd op Egyptische goden en Egypte zelf. Aangezien ik zelf verzot ben op alles wat met de Egyptische geschiedenis te zien heeft, kon ik het ook niet laten om deze te bestellen.

 

De palettes staan ervoor bekend dat ze een geweldige pigmentatie hebben en ook de kleuren die in de palette zitten zijn werkelijk prachtig! Laten we ze één voor één even bekijken.


The Nubian 1

 

 

De palettes hebben allemaal een kartonnen verpakking met aan de voorzijde een afbeelding van een Egyptische schone. Op de voorzijde staat ook de naam van de palette en het bedrijf die ze maakt. De eerste palette heeft een groene kleur en is ook de kleinste van allemaal.

 

 

Wanneer we de palette openmaken zie je dat er geen spiegel aan de binnenkant zit. Wel wat jammer, ik had liever een spiegel gezien ipv nogmaals dezelfde afbeelding aan de binnenkant te zien.

 

 

In de eerste palette zitten er slechts 12 verschillende oogschaduwkleuren. Bij deze palette staan er geen namen bij de oogschaduwkleuren vermeld, bij de andere 2 wel. Jammer, want het is altijd leuker om een kleur een naam toe te wijzen.

 

 

De eerste rij bevat een mix van matte en metallic kleuren. De twee middelste kleuren zijn mat en perfect als overgangskleur, de overige twee hebben een parelmoer/metallic finish. Heel erg mooi en geweldig goed gepigmenteerd zoals beloofd. De matte tinten zijn minder gepigmenteerd dan de metallic kleuren, maar zijn alsnog goed gepigmenteerd en hebben geen last van fallout.

 

Rij 1

 

 

De tweede rij heeft een reeks prachtige brons/koperen en gouden tinten. Helemaal mijn ding! Ze hebben allemaal een metallic finish met alweer een prachtige glans. De laatste kleur bevat ook kleine, gouden glitters.

 

Rij 2

 

 

De laatste rij uit deze palette is er eentje met bruine tinten. Ook zitten er weer twee matte tinten en twee metallic tinten in de palette. Deze keer zijn de tweede en vierde kleur mat.

 

Rij 3

 

 

Deze palette is helemaal top en perfect voor meiden die van neutrale en warme tinten houden zoals brons. Dit is helemaal een herfst palette en ga deze zeker genoeg gebruiken dit najaar.

 

The Nubian 2

 

De tweede palette heeft een gele kleur en is wat groter dan de eerste palette maar heeft even veel oogschaduwkleuren in de palette zitten, enkel zijn de pans groter dan in de eerste palette en deze bevat al heel wat meer kleur buiten de vorige die meer bruine tinten bevatte.

 

 

 

Wederom geen spiegel aan de binnenkant maar deze keer hebben de oogschaduwkleuren wel namen, wat de eerste palette niet had.

 

 

De binnenzijde van de palette is roze van kleur, een leuk extraatje, die verpakking in twee verschillende kleuren. Ook bij deze palette staat er aan de binnenzijde een Egyptische godin afgebeeld.

 

 

Ook deze palette heeft een mix van prachtige kleuren. Zeker eens een andere soort palette dan normaal qua kleuren. Laten we ze één voor één even bekijken.

 

Rij 1

 

De eerste rij bevat opnieuw prachtige herfsttinten. Deze soort tinten zijn prachtig en zijn persoonlijk mijn favoriet.

 

De eerste kleur in de rij heet Morocco en is een matte roestbruine tint. Deze is mooi als overgangskleur (creasekleur). De tweede kleur in de rij heeft de naam Madagascar en is een matte lichtbruine kleur die ook perfect als overgangskleur kan aangebracht worden.

 

In diezelfde rij zitten er ook nog twee mooie kleuren met een metallic finish. Sheba is een mooie gouden tint en Yaa een mooie koperen/brons kleur.

 

Morocco/ Madagascar/ Sheba/ Yaa

 

Rij 2

 

De tweede rij in de palette bevat al wat meer fellere kleurtjes. De kleur Jezebel is een prachtige matte paarse tint. Daarnaast hebben we de kleur Zuri, een mooie witte/champagnetint met een metallic finish. Verder zitten er nog een oceaan blauwe kleur met de naam Cleopatra (metallic finish) en een oranje tint met de naam Nefertiti (metallic finish).

 

Jezebel/ Zuri/ Cleopatra/ Nefertiti

 

Rij 3

 

In de laatste rij vinden we als eerste een mooie gele kleur (metallic finish) met de naam Nairobi. Daarnaast een prachtige dieppaarse tint met de naam Leyla (metallic finish). Ook nog een matte donkerbruine tint met de naam Kenya en als laatste een super gepigmenteerde groene kleur (metallic finish) met de naam Egypt.

 

Nairobi/ Leyla/ Kenya/ Egypt

 

 

Opnieuw heeft ook deze palette een verzameling van geweldig gepigmenteerde kleuren met een enorm zachte textuur die als boter aanbrengen op de huid. De matte kleuren zijn wat minder gepigmenteerd als de metallic finishes maar zijn alsnog erg goed van kwaliteit, zeker voor matte tinten. Geen enkele kleur geeft fallout en ze blijven erg goed en lang op de ogen zitten.

 

The Nubian 3

 

Als laatste hebben we meteen ook de grootste palette in een mooie fuschia verpakking. Ook deze heeft de Egyptische godin aan de voorkant en binnenkant. 

 

 

Deze palette heeft deze keer geen 12, maar 16 verschillende kleuren. Ook deze heeft een mix van matte en metallic finishes en ook zit er een mooie variatie van neutrale tinten en wat fellere kleurtjes in de palette.

 

 

Wat ziet deze palette er toch prachtig uit. Ook deze binnenkant van de palette heeft een leuk fel kleurtje! Gelukkig hebben ook deze kleurtjes allemaal een naam gekregen. Laten we ze ook eens van dichterbij bekijken...

 

 

De eerste rij heeft een reeks prachtige groene en blauwe tinten. Deze hebben allemaal een metallic finish en zijn heel goed gepigmenteerd. Deze kleurtjes doen mij denken aan zeemeerminnen en pauwen! Van links naar rechts: Chi/ Mali/ Dalia en Zola

 

Rij 1

 

Chi/ Mali/ Dalia/ Zola

 

De tweede rij heeft mooie roze en paarse tinten. Van links naar rechts: Makeda/ Zobo/ Calabar en Bori. De kleur Makeda is een mooie en geweldig goed gepigmenteerde paarse kleur. De kleur Zobo heeft een matte finish maar is nog steeds goed qua pigmentatie. 

 

Ook de kleur Calabar heeft een metallic finish. De laatste kleur is Bori en heeft een matte finish als basis en heeft geen metallic glans, maar bevat wel heel fijne gouden glittertjes. 

 

Rij 2

 

Makeda/ Zobo/ Calabar/ Bori

 

De laatste twee rijen uit de palette zijn echte herfstkleuren. Ze doen mij zo denken aan het verkleuren van de bomen! Echt prachtige tinten en mijn favoriete kleurenmix.

 

Rij 3

 

De kleur Giza is een mooie champagnekleur met metallic finish. De kleur daarna heet Burkina en is een mat bruine kleur die perfect als overgangskleur (crease kleur) kan gebruikt worden. Dan hebben we een prachtige roestbruine/oranje tint ook met een matte basis maar deze bevat ook kleine gouden glittertjes. Deze heet Cairo. Als laatste deze mooie matte rood/bruine tint met de naam Ada

 

Giza/ Burkina/ Cairo/ Ada

 

Rij 4

 

De laatste rij heeft ook mooie bruine/aarde tinten waarvan de tweede en vierde kleur een matte finish hebben. De overige kleuren hebben een metallic finish. Van links naar rechts: Dahia/ Zulu/ Casablanca/ Fulani. 

 

Dahia/ Zulu/ Casablanca/ Fulani

 

De palettes zijn één voor één prachtig, hebben een geweldige pigmentatie en een mooie kleurenmix. De texturen zijn heel erg zacht en ze brengen makkelijk aan en houden de hele dag door heel goed op de oogleden (ik gebruikte wel een oogschaduwbasis). 

 

Ik heb heel veel geluk gehad dat iemand ze voor mij heeft kunnen bestellen. De persoon bestelde de bundel met de 3 palettes samen wanneer er onlangs een kleine korting was. Ik betaalde voor de 3 palettes €72,22 + €28,78 verzendkosten (van Amerika via DHL en Shipito)

 

Wat vinden jullie van deze prachtige palettes? Kunnen jullie ze van iemand kopen, zeker doen! Want deze zijn het meer dan waard!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Astrid (vrijdag, 11 november 2016 21:16)

  Dat is toch niet slecht alledrie de palettes voor zo'n prijs! Ze zien er wel echt gaaf uit hoor! Mooie kleuren. Daar kun je alle kanten mee op.

 • #2

  Tania (zaterdag, 12 november 2016 16:10)

  Mooie palettes, vooral het eerste. Het merk kende ik totaal nog niet.

 • #3

  Mariska (zaterdag, 12 november 2016 23:08)

  Jaaaa ze zijn echt populair! Niet zo gek ook, want ze zijn echt prachtig :D vooral dat laatste palette heeft geweldige kleuren <3