W7 - Mega Matte Lips - Sinfull & Oddball

Er zijn al heel wat liquid lipsticks de revue gepasseerd de laatste tijd en ieder merk zal er zeker en vast al enkele in hun assortiment te koop hebben. Ook het merk W7 heeft nu deze Mega Matte Lips aan hun assortiment toegevoegd. Ik kocht hiervan 2 kleurtjes met de namen Sinfull en Oddball, 2 mooie roze tinten.

 

De verpakking van deze lipproducten is simpel. W7 is dan ook een budgetmerk, maar natuurlijk gaat het hem om het product zelf. De dop heeft een matzwarte kleur en de hulzen hebben dezelfde tint als het product zelf. Handig om snel de juiste kleur terug te vinden.

 

 

 

De lipsticks hebben een wat dikkere, crèmige textuur, maar met de handige applicator smeer je het product makkelijk uit. Doordat de applicator redelijk klein is kan je heel precies en in de mondhoeken werken, wat het aanbrengen heel erg makkelijk maakt.

 

Wanneer ik de lipstick aanbreng merk ik meteen de vanille/zoete geur op die de producten afgeven. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en ze brengen makkelijk aan. Ze hebben een zachte, romige en bijna mousse-achtige textuur.

 

Op de verpakking staat er dat het matte lipproducten zijn en ze drogen ook mat op maar ze drogen de lippen niet uit. Ook geven ze een subtiele, lichte glans aan je lippen wanneer je ze hebt aangebracht. Niet volledig mat dus! Maar ze drogen wel heel snel op, wat wel een pluspunt is.

 

 

Sinful

 

De kleur Sinful is een prachtige oudroze kleur.

 

 

 

 

 

 

Oddball

 

De kleur Oddball is een helderroze kleur met een framboostint erin.

 

 

 

 

Na een maaltijd moeten deze lippies wel even worden bijgewerkt, maar voor budgetproducten zijn deze erg fijn! Ik kan ze zeker aanbevelen en dat voor een zacht prijsje van €3,99 per stuk. Je kan deze verkrijgen bij de leuke webshop Beautyandbobs.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Astrid (woensdag, 09 november 2016 18:41)

    De tweede kleur ziet er goed uit. Vooral op je lippen dekt hij mooier vind ik.