Ofra - Blush/Bronzer Illuminating Blush Stripes

De producten van Ofra Cosmetics zijn helemaal geweldig. Ik liet jullie eerder al hun liquid lipsticks zien waar ik helemaal enthousiast over was. Ook hun highlighters zijn geweldig mooi. Deze keer heb ik deze blush/bronzer gekocht. Deze heet de Illuminating Blush Stripes

 

Het product komt in een simpele zwarte kartonnen verpakking met daarop hun logo. Aan de voorzijde kan je de kleuren terugzien door het venstertje.

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking kleeft er een sticker met daarop de naam  en ingrediënten die in het product zitten.

 

 

Wanneer ik het doosje uit de verpakking haal, ziet het er zo uit... Deze doosjes doen mij denken aan de oude MAC verpakkingen, alleen zijn ze niet zo stevig als die van MAC. Ook het doorzichtige dekseltje zit niet muurvast en wanneer je het doosje laat vallen, ben ik er zeker van dat het niet zo lang heel blijft.

 

 

 

 

Het product bestaat uit 4 verschillende tinten. Deze zijn in het doosje onderverdeeld in 4 strepen die elk hun eigen tint bevatten. Er zitten in het doosje een rosé gouden tint, een witte tint, een peachy kleur en een gouden tint.

 

Alle 4 de kleuren zijn enorm gepigmenteerd waardoor je enorm moet opletten hoeveel je op je gezicht aanbrengt. Je kan je kleurtjes ook gebruiken als oogschaduwkleuren of je kan het product heel lichtjes gebruiken als highlighter. Let op dat je niet teveel ineens op de kwast aanbrengt.

 

 

 

 

De textuur van de kleuren is erg zacht en geeft geen enkele fallout. Zoals je op volgende foto kan zien zijn de kleuren geweldig goed gepigmenteerd en prachtig qua kleur.

 

 

 

Ik vind dit een geweldig product en kan deze iedereen aanraden die houdt van enorm gepigmenteerde producten. Deze highlighter kan je krijgen bij de webshop Boozyshop voor €27,96. Wel wat aan de duurdere kant, maar deze is het zo waard!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0