Essence - Colour & Care Strengthening Nail Polish

Ik was onlangs bij Kruidvat en daar zag ik in de schappen van Essence deze leuke lakjes van Essence staan met de naam Colour & Care - Strengthening nail polish. Deze zijn in 5 verschillende kleurtjes beschikbaar. Een perzikkleur, een lilakleur, een gele kleur,een groene kleur, en een bijna witte/doorschijnende kleur allemaal in mooie pasteltintjes. 

 

Ik kocht er slechts 2 om uit te proberen en naam de perzik kleur en de lila kleur mee naar huis. Deze hebben de namen 02 I Care For You en 03 Happy Nails. De lakjes komen in een doorzichtig vierkanten glazen flesje en een witte dop.

 

 

 

Zoals je al kan afleiden aan hun naam hebben de nagellakjes een versterkende en beschermende werking voor de nagels, wat ik goed kan gebruiken de laatste tijd. De lakjes zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten, wat je ook kan zien aan het groene stickertje op de dop van het flesje.

 

De lakjes hebben een romige textuur en hebben een goed gepigmenteerde pastelkleur die prachtig is voor het voorjaar, maar natuurlijk kan je deze het hele jaar dragen wanneer je zelf wil!

 

Ook hebben ze een fijn kwastje dat precies goed is om je nagels goed te kunnen lakken. De lakjes brengen makkelijk en goed aan en het droogt makkelijk, snel en egaal op. Met één laagje zie je al helemaal niks meer terug van je nagel, wat meestal bij budgetproducten wel het geval is. Heel goed dekkende lakjes dus! Voor het zekerste breng ik toch 2 laagjes aan en een topcoat, want wanneer ik één laagje droeg zonder topcoat was het er al in een mum van tijd afgeschilferd. 

 

02 I Care For You

 

 

 

 

 

03 Happy Nails

 

 

 

 

 

Deze lakjes zijn echte budgettoppers! Want je betaald slechts €1,99 per stuk! Ik ga de andere 2 kleurtjes zeker nog halen wanneer ik bij Kruidvat ben! Ik kan ze zeker aanraden!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mariska (zaterdag, 05 november 2016 10:08)

    Ik heb er ook eentje en deze werken echt heel fijn!

  • #2

    Kimberley Leys (zondag, 06 november 2016 20:03)

    @Mariska ja idd! ik ben er gisteren nog 2 gaan halen, die gele en de groene! :) ook erg fijn xx