Nyx - Jumbo Eye Pencils

Nyx is op korte tijd één van mijn favoriete make-up merken geworden. En nu er bij ons in Gent een Nyx winkel is opengegaan is het verleidelijk om steeds nieuwe producten te testen. Deze Nyx - Jumbo Eye Pencils zijn al sinds enkele jaren terug erg populair. Ik zag ze nu bij de Nyx winkel liggen en besloot om 4 verschillende kleurtjes aan te schaffen om te proberen.

 

De kleurtjes die ik kocht heten 604 Milk, 609 French Fries, 620 Bronze en 625 Sparkle Nude.

 

 

 

De potloden zijn wit van kleur met de namen en logo in een zwarte kleur erop gedrukt. De dop is doorzichtig zodat je de kleuren er goed doorheen kan zien. Handig als je een heleboel kleurtjes hebt, zo kan je ze makkelijker terug vinden. 

 

Wat minder handig is aan deze potloden is dat ze geen draaisysteem hebben en je deze zal moeten bijslijpen wanneer het product bijna op is, wat dikwijls een heel gedoe kan zijn. Let er ook op dat je een speciale grote puntenslijper zal nodig hebben.

 

 

Milk is een goed gepigmenteerde witte kleur die je als basis op je oogleden kan aanbrengen om fellere kleuren nog beter te laten uitkomen. Heb je bv. een gele oogschaduw die niet zo goed opvalt. Breng dan deze witte kleur aan onder het geel en je zal zien dat de kleur echt beter uitkomt en feller is dan ervoor.

 

Ook kan je de witte kleur op je waterlijn of in de binnenste ooghoeken gebruiken om je ogen een frissere ooglook te geven.

 

De andere kleuren kunnen als crème basis gebruikt worden onder poeder oogschaduwkleuren om ze beter te laten hechten. Deze kleuren dienen dus als een kleeflaag om andere soortgelijke kleuren oogschaduw een betere pigmentatie te geven. Ook kan je ze alleen dragen en deze over het gehele ooglid aanbrengen en daarna even blenden en klaar is kees! Handig voor onderweg.

 

604 Milk

 

 

 

 

609 French Fries

 

 

 

 

620 Bronze

 

 

 

 

625 Sparkle Nude

 

 

 

 

Er zijn heel wat kleurtjes verkrijgbaar, dus keuze is er zeker en vast genoeg. De producten hebben een crème basis dus let erop wanneer je deze koopt. Mocht je hier dus niet van houden, zou ik deze niet kopen. Let er ook op dat je zeker een oogschaduwbasis aanbrengt op je oogleden vooraleer je deze crème producten gebruikt. Anders zal het product heel snel creasen en ziet het er niet uit op je ogen.

 

Ze zijn goed gepigmenteerd en heel erg romig qua textuur. Ik ben helemaal onder de indruk van deze producten en ga er zeker nog halen! Ze zijn te koop bij de Nyx winkel in Gent (later nog meerdere winkels) en kosten €6,20 per stuk.

 

Wat vinden jullie? Hebben jullie deze al getest?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0