Winky Lux - Custom Eyes Shadow Palette - Macaroon

Winky Lux is een geweldig merk dat ik onlangs heb leren kennen via de webshop BeautyandBobs, waar het merk exclusief verkrijgbaar is. Ik kocht enkele producten van dit merk waaronder deze prachtige oogschaduw palette. 

 

Deze palette heet de Custom Eyes Shadow Palette met de naam Macaroon. De palette komt in een prachtige kartonnen verpakking met kleurrijke bloemenprint. Het logo heeft een wit/gouden touch en ziet er luxueus uit. 

 

 

 

Op de achterzijde vindt je de naam en ingrediënten terug. Ook is dit merk dierproefvrij en de palette bevat ook geen parabenen, wat ook een pluspunt is!

 

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal, komt deze beauty tevoorschijn. De palette heeft een prachtige wit/gouden verpakking met op de voorzijde het logo in het rood op de voorzijde.

 

De wit/gouden verpakking ziet er zo chique en luxueus uit en het is eens iets anders dan die zwarte verpakkingen.

 

 

 

De palette bestaat uit 5 prachtige pastelkleuren, een degelijke spiegel en een oogschaduwkwastje met een houten steeltje.

 

 

 

 

 

Er zitten zowel lichte kleuren als een donkere kleur in de palette. Alle kleuren hebben een metallic effect en dienen geweldig als highlightkleuren om je look wat op te frissen of je kan ze natuurlijk ook alleen gebruiken voor een naturelle look.

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo een goede verwachtingen had van deze palette aangezien het pasteltinten zijn. Meestal hebben pasteltinten niet zo een goede pigmentatie, maar deze hebben deze overduidelijk wel! Ze hebben een prachtige glans en zien er geweldig goed uit.

 

De kleuren hebben een heel erg zachte textuur en je zou bijna denken dat deze enkel moment kunnen gaan brokkelen, maar dat doen ze niet. Ik heb helemaal geen fallout gehad bij het swatchen. Ze brengen makkelijk aan en blenden ook gemakkelijk in de huid.

 

 

 

Ik ben helemaal fan van deze palette en dit merk! Er zijn nog 2 andere palettes beschikbaar in de webshop mocht je meer van andere kleuren houden! Ik kan ze zeker aanraden! Ze zijn wel wat duurder dan de meeste palettes. Deze kosten namelijk €32,95 maar ze zijn het meer dan waard!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Jessica J. (woensdag, 02 november 2016 11:59)

  Wauw zeg, mooie pigmentatie! Leuke verpakking ook.

 • #2

  Saraya (woensdag, 02 november 2016 20:08)

  Oehh..prachtige Palette, het pigment ziet er inderdaad super uit!

 • #3

  Astrid (donderdag, 03 november 2016 07:03)

  Heel mooi! Lijkt inderdaad wel een highlighter palette.