Deauty Box - Oktober 2016

Ik kreeg gisteren de Deauty box van oktober binnen en laat vandaag de inhoud daarvan aan jullie zien.

 

 

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

 

Zoals altijd ligt er bovenaan een folder met de uitleg en prijzen van de producten.

 

 

 

Deze maand was er een speciale actie!! Wanneer je de code HERFST16 ingaf bij aankoop van een 3-maanden abonnement of een 12-maand abonnement, kreeg je bovenop je maandelijkse box van de maand oktober éénmalig gratis producten er bovenop ter waarde van €50!! Aangezien ik deze toch opnieuw wou bestellen voor 3 maand, gaf ik de code in. Laten we kijken welke leuke producten ik allemaal gekregen heb!
Naobay - Orange Juice Handcrème 
Ik kreeg al eens eerder een voetcrème van hetzelfde merk en dezelfde lijn en ik was er heel tevreden over. Deze keer kreeg ik de handcrème opgestuurd. Deze bevat sinaasappel, kamille en aloë vera. Deze handcrème ruikt heerlijk naar sinaasappel en doet mij een beetje denken aan orangettes (sinaasappel met chocolade rond) héééélijk!
Ook de verpakking is mooi met die houten dop. Dit merk heeft enkel natuurlijke en organische producten en komt uit Spanje.
De handcrème is heel licht qua textuur, voelt heel licht en zacht op de huid en is heel erg fijn. Ook trekt hij snel in de huid en plakt hij niet. Achteraf heb je een geweldig frisse geur op je handen!!! Dit is zeker een fijn product!

 

Deze fles bevat 100 ml (fullsize) en kost €16 in de winkel. 

 

Cowshed - Lippy Cow Natuurlijke Lippenbalsem

 

Het merk Cowshed heeft ook al eens in een vorige box gezeten, maar toen was het geen lippenbalsem. Deze lippenbalsem komt in een handig knijptube en bevat naast shea boter ook zoete sinaasappelolie (verkwikt de lippen) , rozengeranium (kalmerend effect) en ylang ylang (verzacht).

 

Heel wat fijne en verzorgende ingrediënten dus! De lippnbalsem heeft een licht kruidige geur. Ik hou helemaal niet van kruidige geuren, maar bij deze is dit heel licht en valt het goed mee. De lippenbalsem is licht qua textuur en voelt ook op de lippen niet dik en vettig aan.

 

De lippen worden goed verzorgd en voelen erg zacht aan na gebruik. Er zitten geen ingrediënten zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën en petrolatum in. Veilig in gebruik voor mensen met allerlei allergiën. Een heel fijn product dat zeker van pas zal komen deze winter.

 

 

Ook dit product is een fullsize (12ml) en kost €6,66. 

 

Dan zat er nog een bruin, papieren zakje in de box met 3 make-up productjes. Allemaal van het merk Golden Rose. Dit is een nieuw merk die meewerkt met de Deauty box en waar je dus af en toe productjes van kan ontvangen.

 

 

Golden Rose - Jumbo Eyeshadow Pencil - 308

 

Als eerste zit er een jumbo oogschaduw potlood in de box die je volgens Deauty ook als eyeliner kan gebruiken. Een 2-in-1 product dus! 

 

De textuur van het product is heel zacht maar ook weer vast genoeg om een mooie lijn te trekken die niet uitloopt. Een fijn product, maar over de kleur ben ik nog niet helemaal overtuigd. Het is een prachtige blauwe kleur, maar ik draag nooit zulke kleurtjes. Dat wordt experimenteren! 

 

De producten hebben geen namen maar nummer, net zoals Kiko. Deze heeft het nummer 308

 

 

 

Dit product is een fullsize en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €6,95.

 

Golden Rose - Silky Matte Eyeshadow - 118

 

Ook zit er van hetzelfde merk deze matte single oogschaduw met het nummer 118, opnieuw een blauwe kleur, maar deze keer een lichtblauwe. 

 

 

 

Deze komt in een klein zwart rond doosje. 

 

 

 

 

Deze blauwe kleur is voor mij al een klein beetje draagbaarder dan de jumbo oogschaduwkleur. Hier kan ik wel wat mee! Heel erg mooi kleurtje. De kleur is goed gepigmenteerd en heeft geen fallout, wat fijn is voor een budgetproduct.

 

 

Deze is fullsize en heeft een verkoopprijs van €6,95.

 

Golden Rose - Eyebrow Powder - 106

 

Als laatste zat er ook van het merk Golden Rose een wenkbrauwpoeder in de box. Altijd tricky met zulke kleuren aangezien er altijd mensen zijn die een verkeerde kleur kunnen krijgen. Is dit zo het geval? Niet getreurd! Gebruik die kleur dan als een matte oogschaduwkleur!

 

 

 

 

Alhoewel ik bijna nooit wenkbrauwpoeder gebruik hebben ze toch de juiste kleur voor mij toegezonden. Ik heb heel erg volle wenkbrauwen en heb dus geen poeder nodig om ze in te kleuren.

Gelukkig kan ik deze matte bruine kleur ook als oogschaduw gaan gebruiken! Ook zit er een klein kwastje bij het doosje, maar fijn werken doet hij niet voor mij persoonlijk.

 

 

 

De kleur is heel goed gepigmenteerd en geeft opnieuw geen fallout!

 

Dit waren de producten uit de oktober box. Weer 3 producten van hetzelfde merk, maar wel een ander soort type product. Over het algemeen wel een leuke box, maar geen wauw-effect. De volgende extra producten zijn veel leuker om nog eens te krijgen zoals de Benefit mascara en de Dove handcrème. Leuk dat ze deze actie hebben gedaan!
Volgende productjes die ik nog even laat zien zijn de "extra" producten met de code voor gratis producten. Alle producten zijn dubbels die ze al eens in vorige boxen hebben gestopt. Daarom laat ik ze gewoon even zien en geef ik er geen beschrijving over omdat ik dit al eens in vorige boxen gedaan heb. Wil je graag weten voor wat ze dienen, kijk dan even naar mijn vorige blogposts! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit waren alle productjes deze maand! Wat vinden jullie?
xx Kimberley
Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0