Ofra - Long Lasting (Metallic) Liquid Lipsticks - Versailles & Monaco

Ik liet jullie al eerder enkele Long Lasting Liquid Lipsticks van Ofra zien in een vorige blogpost. Deze keer heb ik er twee om aan jullie te tonen. Deze keer zijn het twee metallic versies! Deze hebben de namen Versailles en Monaco. Er was nog een donkerdere roze kleur verkrijgbaar maar die heb ik niet gekocht.

 

De lipproducten komen in de standaard kartonnen verpakking. De verpakking heeft een stukje opening zodat je de kleurtjes kan zien zitten.

 

 

 

Op de voorzijde staat het logo op de kartonnen verpakking.

 

 

 

De verpakkingen van deze metallics zijn net dezelfde als die van de gewone versies. De huls is doorzichtig zodat je de kleuren goed kan zien zitten. Heel fijn! Op de onderkant van de huls kleeft er een stickertje met de naam van het product.

 

 

Dit zijn de kleurtjes...

 

Versailles

 

Monaco

 

De applicator van de lipproducten is ook erg fijn. De steel is lang genoeg, maar werkt ook heel precies. Wat ook erg fijn is, is dat de applicator zelf niet zo heel groot is. Zo kan je heel precies en in de hoekjes werken.

 

Wanneer je éénmalig product opneemt op je applicator heb je net genoeg om één lip in te kleuren.

 

 

 

Zo zien de kleuren eruit wanneer ik ze op mijn arm swatch. Je ziet meteen die prachtige metallic glans terug. Deze lipproducten zijn zeker voor meiden die eens iets anders willen en dit ook durven dragen!

 

 

De kleuren zien er beter uit in het echt dan op foto! In het echt zien ze er nog feller uit. Ze hebben allebei een mooie gouden glans er overheen. Versailles is een mooie nude tint, Monaco dan weer een icy paars/roze tint.

 

Versailles

 

Monaco

 

De producten zitten prettig op de lippen, brengen makkelijk aan en zien er ook niet streperig uit op de lippen wanneer aangebracht. Ze zijn heel zacht qua textuur en glijden over de lippen als boter. Deze kleurtjes zijn deel van een Limited Edition, dus koop ze nu terwijl je nog kan. Deze zitten niet in het vaste assortiment!

 

Je kan deze kopen via BeautyandBobs en kosten €19,95 per stuk, net zoals de gewone lippies van Ofra. Heel fijne productjes! Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (maandag, 31 oktober 2016 08:31)

    Ook al heb ik er niet zo veel vind ik metallic lipsticks echt zo'n mooie trend! Dit zijn echt goede kleuren :D