Lifestyle Shoplog

Ik vindt het altijd erg leuk om nieuwe en trendy interieurspulletjes te scoren en daarom zoek ik heel veel op internet naar leuke en unieke spulletjes om onze plaats op te fleuren. Ik kocht een aantal spulletjes waaronder ook een kettinkje die ik bij deze post ga plaatsen. 

 

Maar laten we beginnen bij de interieurspulletjes! Ik ben verzot op leuke kussentjes en dieren en wanneer je ze samen kan combineren is het helemaal compleet. Dit leuke mopshondkussen (40cm x 40cm) is van het merk Sass & Belle en komt van de webshop Beautyandbobs, een erg leuke webshop waar je niet alleen interieurspulletjes kan krijgen, maar ook kaarsen, beauty en kledij! 

 

 

 

Ook is het naast een mooi decorkussen ook nog eens handig want je kan de binnenkant er makkelijk uithalen en de kussenhoes makkelijk wassen! Ideaal! Dit kussen kost €24,95.

 

 

Ook kocht ik nog deze super leuke, witte porseleinen ananas die bedoeld is als LED nachtlampje, maar natuurlijk kan je deze ook gewoon als decoratiestuk gebruiken. Deze heeft volgende afmetingen: 20 x 12 x 12cm. Deze kostte €21,95 en is ook te koop bij Beautyandbobs.

 

 

bronfoto: Beautyandbobs.com

 

Als laatste kocht ik bij Beautyandbobs ook nog deze 2 leuke schaaltjes om juweeltjes aan te hangen/leggen. 

 

Aangezien ik een enorme vogelfreak ben kon het vogeltje natuurlijk niet ontbreken. Het vogeltje en de pootafdrukjes hebben een gouden kleur. Ook het cactusje is heel erg leuk en kon ik niet laten om te kopen. Het vogelschaaltje kost €8,95 en het cactusschaaltje €9,95. Zoek je dus nog leuke spulletjes, kijk dan even op deze leuke webshop want er zijn nog veel meer spulletjes te vinden!

 

 

Ook kocht ik nog een aantal spulletjes op de FACTS beurs hier in Gent (België). Voor wie dit niet kent, dit is een anime beurs waar heel veel leuke spulletjes verkocht worden die met films, series, manga enz... te zien hebben. Ook hebben ze daar standjes met schattige spulletjes en dergelijke. De meeste standhouders hebben ook een webshop wanneer je later ook nog lekker verder kan shoppen. 

 

Naast de figuren die mijn vriend verzamelt die we kochten kocht ik ook leuke spulletjes waaronder dit lampjes in de vorm van een spookje. Hoe schattig is dit! Nu halloween eraan komt is het altijd leuk om wat decoratiespulletjes te hebben.

 

Dit lampje komt van de webshop Mostcutest.nl waar zo nog meer van deze leuke lampjes en spulletjes verkopen zoals Kawaii spulletjes, Japanse snoep, enz... Zeker een bezoekje waard!

 

 

Als laatste stond er ook nog een leuk standje met leuke sieraden. Nu de sieraden met edelstenen een echte hype zijn zie je ze ook overal, maar tot nu toe zag ik enkel maar goedkoop ogende versies.

 

Nu stond er op FACTS een leuk standje met prachtige juweeltjes waaronder deze kettinkjes met rosequartz waar ik helemaal verzot op ben. Het kettinkje zelf heeft een gouden kleur en heeft als extraatje leuke bolletjes, zo ziet het er toch even iets anders uit dan de anderen. Ze hadden heel wat verschillende kleuren, motieven, enz... 

 

De webshop heeft de naam Beads&Pearls en vindt je hier.

 

 

Dit waren alle spulletjes die ik onlangs kocht qua non-beauty producten. Hopelijk vinden jullie het leuk om eens iets anders te zien verschijnen op mijn blog dan make-up producten. 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0