H&M - Highlight Palette

Naast de blush en highlighter palette die ik onlangs bij H&M, vond ik ook dit highlighter palletje in de schappen. Het leek mij wel leuk om ook deze eens te testen. Misschien is het wel een verborgen pareltje? Wie weet! 

 

Dit ronde compact doosje heeft een rosé gouden onderkant en een doorzichtig dekseltje. Voor de rest valt er niks speciaals aan dit palette op te merken. Er zit in totaal 9,9g aan product in het doosje.

 

 

 

De compact heeft een normaal formaat zodat je deze makkelijk kan meenemen onderweg. Voor een budgetproduct is hij van stevige plastic gemaakt. Hij zal niet echt snel stuk gaan in je tas.

 

 

Er zitten in totaal 3 verschillende highlighterkleuren in het doosje. Er zitten zowel een roze, een beige en een zandkleurige highlighter in de compact. Leuk om af te wisselen.

 

 

 

Wanneer ik de kleuren swatchte was ik aangenaam verrast! Hoe hard ik ook met mijn vinger in het product drukte of wreef, de producten gaven geen fallout. De textuur van de producten is redelijk zacht en ze swatchen ook makkelijk.

 

Ook hebben ze alle 3 een degelijke pigmentatie en ze zijn zeker en vast goed zichtbaar wanneer je ze aanbrengt. Vooral de linkse kleur heeft de meeste pigmentatie. Een heel fijn product! Wanneer de kleurtjes qua highlighter niks voor jou zijn, kan je ze nog steeds gebruiken als oogschaduwkleuren!

 

 

 

Ook op het gezicht valt deze mooi op! Ik heb hier de linkse kleur in het doosje op (de roze highlight).

 

 

Voor een budgetprijsje van €5,99 is dit een heel fijn product om te hebben! Ik vind het goed werken en kan deze zeker aanraden. Deze kan je vinden bij de H&M filialen.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 5
 • #1

  Mariska (vrijdag, 28 oktober 2016 09:56)

  De textuur klinkt heel fijn en de glans is ook heel mooi en duidelijk aanwezig!

 • #2

  Melike (vrijdag, 28 oktober 2016 13:58)

  Wauw deze is zeker goed, ben verbaasd!

 • #3

  Jamey Herben (vrijdag, 28 oktober 2016)

  Wauw dat had ik ook niet verwacht!

 • #4

  Tania (vrijdag, 28 oktober 2016 17:33)

  Mooi glans en pigmentatie, zeker voor die prijs

 • #5

  Sara | MevrouwMiauw (vrijdag, 28 oktober 2016 18:06)

  Wauw! Ik vind het echt een ontzettend mooi product. Drie mooie, uiteenlopende kleuren ook.