Nog méér Shiro Cosmetics highlighters & Eyeshadow pigments

Ik liet jullie in een eerdere blogpost (hier te vinden) al kennis maken met enkele producten van het merk Shiro Cosmetics. Mocht je dus meer info willen over het bedrijf zelf, dan vindt je alles in die blogpost terug! Wel leuk om te vermelden: Shiro Cosmetics is 100% Vegan en Cruelty Free!

 

Ik was zo enthousiast over deze productjes dat ik er opnieuw heb besteld want de eigenaresse van Beautyandbobs heeft namelijk heel wat nieuwe kleurtjes binnengekregen waaruit het heel moeilijk was om te kiezen. Het zijn namelijk allemaal erg mooie productjes!

 

Laten we opnieuw beginnen met de highlighters die ik kocht. De namen van deze highlighters zijn The last unicorn en I have a Littrell Crush on you.

 

 

 

The last unicorn is een unieke maar draagbare highlightkleur. Hij bevat een zilveren shimmer met een heel subtiele lavendel kleurige glans. Deze highlighter kan je zowel gebruiken op je gezicht en ogen, maar niet voor op de lippen!

 

De highlighter I have a Littrell Crush on you heeft een subtiele gouden shimmer en heeft een warme ondertoon. Deze kan ook op de ogen en op de lippen gebruikt worden.

 

 

De highlighters komen in een losse poedervorm en zit in een doorzichtig potje. Hou je liever van een gepreste vorm, dan zijn deze niet iets voor jou. Je zal zeker te maken krijgen met knoeimomentjes, dus hou daar rekening mee!

 

 

The last unicorn / I have a Littrell Crush on you

 

Na mijn vorige aankoop werd ik ook meteen verliefd op de oogschaduw pigments . Ik besloot om er nog 5 aan mijn collectie toe te voegen. Ik koos deze keer voor de kleurtjes Warboy/ Feel my flames, puny worms!/ Eeny, Meeny, Miney, BURN!/ I Choose... Sandwich en Din's Fire.

 

Ook deze hebben weer elk hun eigen plaatje van het thema waartoe ze behoren. Leuk en uniek!

 

  

Op de achterzijde van de potjes kleeft een stickertje met daarop de naam en de ingrediënten.

 

 

Zo zien de kleurtjes eruit... Heel erg mooie kleuren en pigmentatie hebben deze losse oogschaduw pigments! Ik ben er helemaal weg van. Natuurlijk zijn ze niet zo makkelijk om aan te brengen zoals gewone oogschaduwkleuren, maar ze zijn het meer dan waard!

 

Zoals ik al zei zal je wel wat geduld moeten oefenen en zal je hier en daar wel wat knoeien. Maar éénmaal aangebracht zijn het zulke mooie kleuren!

 

Warboy is een matte rood/paars/bruine kleur. Een leuke herfstkleur! Feel my flames, puny worms! is een warme en satiny rood/oranje met oranje en roze glitter (lip-safe). De derde kleur is Eeny, Meeny, Miney, BURN!, een mooie paarse kleur met donker roze glitters. De vierde kleur heet I choose ... sandwich. en is een satiny geel/oranje tint. Als laatste hebben we nog de kleur Din's Fire, een koel roze/paarse kleur.

 

Warboy/ Feel my flames, puny worms!/ Eeny, Meeny, Miney, BURN!/ I Choose... Sandwich / Din's Fire

 

Warboy/ Feel my flames, puny worms!/ Eeny, Meeny, Miney, BURN!/ I Choose... Sandwich / Din's Fire

 

Warboy/ Feel my flames, puny worms!/ Eeny, Meeny, Miney, BURN!/ I Choose... Sandwich / Din's Fire

 

Opnieuw heel erg mooie kleuren en producten! Je kan deze en nog heel veel andere kleuren verkrijgen via de webshop BeautyandBobs! Neem zeker even een kijkje!

 

xx Kimberley

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jamey Herben (woensdag, 26 oktober 2016 11:37)

    Wat een grappige verpakking!