Nyx - Full throttle Lipstick - Lethal Kiss

Vandaag heb ik voor jullie nog een lipproduct van Nyx. Geen liquid lipstick deze keer maar een Full Throttle lipstick in de kleur Lethal Kiss. Er waren niet zoveel kleuren meer over in de winkel om uit te kiezen en de enige die mijn aandacht trok is deze felroze kleur. Leuk om even mee te experimenteren. Een echte statement lipstick! Er zijn in totaal 6 kleuren beschikbaar in het assortiment.

 

De verpakkingen van deze lipsticks hebben de vertrouwde glanzende, zwarte hulzen met daarop de namen en beschrijving in witte letters gedrukt.

 

 

 

Op de bovenkant van elke lipstick zit er een doorzichtig dopje met daarin de kleur van de lipstick weergegeven. Deze klopt erg goed met de kleur van de lipstick zelf. Handig als je je lipsticks rechtop bewaard, zo kan je de kleur makkelijk terugvinden in je lade.

 

 

De lipstick heeft niet de gewoonlijke puntige vorm maar deze heeft een leuk aparte vorm. Ik moet zeggen dat het geen hinder vormt om je lipstick mooi aan te brengen. En het is ook nog eens een leuk detail.

 

 

Deze lipsticks zijn enorm goed gepigmenteerd en enorm goed dekkend. Zo goed dat deze bijna niet meer van je lippen afgaat wanneer je deze probeert af te vegen. Ze blijven dus heel goed op hun plaats zitten. Dit komt doordat deze lipsticks waterproof zijn! Na een paar seconden zit de lipstick al muurvast op je lippen! Ideaal voor aan het zwembad deze zomer!

 

Om de lipstick te verwijderen zal je een enorm goede make-up remover of olie moeten gebruiken, anders zal je heel lang bezig zijn om deze te kunnen verwijderen.

 

 

De lipstick brengt mooi egaal aan en heeft een matte finish. Ook op de lippen ziet deze er mooi uit zonder vegen en rare oneffenheden. Ook velletjes zie je niet! Hij droogt je lippen wel wat uit doordat het een matte formule is, daar moet je dus tegen kunnen.

 

Wanneer aangebracht houdt deze het zo een uur of 8 goed vol zonder bij te werken. Na verloop van tijd kan het wel zijn dat de lipstick in het midden van je lippen wat vervaagt en er kleine korreltjes ontstaan. Wanneer je er even met de lipstick terug over gaat is het al meteen weer weg. Niet echt een groot probleem dus!

 

 

Ben je dus op zoek naar ene leuk kleurtje voor deze zomer die goed dekt én waterproof is, dan moet je even een kijkje nemen bij deze lipsticks.

 

Deze Full Throttle Lipsticks zijn te koop bij de NYX winkel in Gent en kosten €7,20 per stuk.

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jamey Herben (maandag, 24 oktober 2016 09:44)

    wauw echt een tof kleurtje!