Essence - Colour & Care Lipsticks

Essence heeft een aantal nieuwe lipsticks aan hun Colour & Care lijn toegevoegd. Er zijn in totaal 8 verschillende kleuren waarvan ik er 2 meenam naar huis. Ik kocht de kleuren 06 Girls Club en 07 Rock your lips. 

 

De lipproductjes hebben een simpele verpakking en elk lipproduct heeft dezelfde kleur huls als de lipkleur zelf. Daar waar de dop op de huls past zit er een klein wit randje ter afwerking. Heel leuk maar niet zo handig. Dit randje belet het dat de dop goed op de huls sluit. Het dopje glijdt er namelijk steeds af wat echt niet fijn is. Zeker als je deze meeneemt onderweg! Je hele tas hangt vol met de lipstick! 

 

Verder zien de lipsticks simpel maar leuk uit. Wat wel handig is is dat ze heel dun zijn zodat ze overal goed inpassen en niet veel ruimte in beslag nemen.

 

 

 

De lipsticks bevatten advocadoboter die ervoor zorgen dat je lippen zacht en verzorgt zijn. Een heel leuk pluspunt.

 

Wanneer ik ze swatch of aanbreng voelen deze ook super zacht aan en brengen heel makkelijk aan op de lippen. Ook was ik enorm verrast door de pigmentatie want ik dacht dat deze een sheer finish zouden hebben net als een getinte lippenbalsem, maar niks is minder waar! Deze zijn heel goed gepigmenteerd en dekkend, zeker voor zulke budget productjes.

 

Ze voelen erg prettig aan op de lippen en blijven best goed zitten. 

 

06 Girls Club

 

 

 

 

 

07 Rock your lips

 

 

 

 

 

Deze kleurtjes zijn zeker aanraders! Voor €2,39 per stuk haal je ze in huis! Deze zijn te koop bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0