Urban Decay - Vice Lipstick Palette - Blackmail

De laatste palette van Urban Decay die ik momenteel op mijn "to review" stapel liggen heb is deze prachtige Vice Lipstick Palette met de naam Blackmail. Er bestaat ook nog een andere palette met de naam Junkie, maar deze komt jammer genoeg niet naar ons landje toe. Deze is exclusief voor Amerika. Wil je deze palette scoren, haast je dan want deze is zeker beperkt en Limited Edition

 

De palette komt in deze mooie kartonnen verpakking met op de achtergrond al een sneak peek met de swatches van de kleuren in deze palette. De opschriften hebben een mooie gouden kleur. 

 

 

 

Op de achterzijde zie je nogmaals elke kleur geswatched en ook zit er volgens de verpakking een lippenceel bij de palette!

 

Zoals jullie wel weten lanceerde Urban Decay een tijdje geleden 120 nieuwe Vice lipsticks met verschillende finishes. Omdat deze zo immens populair zijn hebben ze nu ook 2 soorten Vice Lipstick Palettes uitgebracht met in elke palette 12 verschillende kleuren. De palette die ik heb bevat meer nude kleuren, roze tinten en roze/paarse beauties! Laten we ze eens van dichterbij bekijken! 

 

 

Wanneer we de palette uit de kartonnen verpakking halen, komt deze enorm glanzende verpakking ons tegemoet. Het lijkt net een spiegel! Er zullen zeker en vast heel snel vuile vingers en dergelijke op de verpakking te vinden zijn... Natuurlijk gaat het meer om de inhoud!

 

De verpakking heeft 2 verschillende tinten net zoals hun gewone Vice lipsticks. Aan de bovenkant heb je een gunmetal kleur en aan de onderzijde is de palette goud van kleur. Erg mooi! De palette is gemaakt van kunststof en ondanks de mooie verpakking heeft is dit een erg lichtgewicht.

 

 

 

Als we de palette openmaken zien we meteen de handige spiegel in het deksel. Wat ook erg handig is, is dat deze helemaal opengaat tot 180 graden, zo kan je de palette rechtop houden en is het makkelijker op je producten aan te brengen.

 

 

Bovenop de lipsticks ligt er nog een plastic folder ter bescherming zodat er niks aan de spiegel kleeft of dat er geen vuil in de lipsticks kan komen. Heel erg hygiënisch! Bovenop het plastic folder staat ook de tekst "Lipstick is my Vice". Leuke vormgeving! Er is echt op elk detail gelet!

 

 

Als we de folder openmaken kunnen we de 12 mooie kleurentinten zien. Daaronder zit er een handig uitdraaibaar lippenceel. De palette is zo mooi dat ik moeite had om de kleuren te swatchen

 

De pans liggen wat dieper en je kan zien dat er een dubbele rand rond de pans verwerkt zit, dit hebben ze gedaan zodat er geen enkele lipkleur in de andere zou overlopen waardoor kleuren zouden gemengd worden! 

 

 

 

De palette bevat zowel neutrale kleuren als roze, rode en paarse tinten. Een heleboel verschillende kleuren samen voor elke gelegenheid. Zelf metallic finishes zitten in deze palette! 

 

 

De palette bevat ook een handig lippenceel die heel erg fijn werkt! Ik was al op zoek naar een goed lippenceel maar ik moet niet langer zoeken! De haartjes zijn zacht maar toch stevig zodat de producten perfect aangebracht worden. Ook handig voor onderweg, zo vergeet je nooit je penseel mee te nemen!

 

 

 

 

Wanneer ik de lipsticks op mijn lippen aanbreng merk ik qua finish geen verschil met een gewone lipstick vorm. Ze brengen even mooi en egaal aan als in de huls. Ook merk je duidelijk de verschillende finishes op in de pans en zijn alle 6 soorten finishes (sheer, sheer shimmer, cream, comfort matte, mega matte en metallic) aanwezig in éénzelfde palette. Net zoals de individuele lipsticks. Je kan dus alle 6 de finishes uittesten. 

 

 

De cream finishes zijn heel erg zacht, terwijl de mega-matte kleur 714 meer dikker van textuur en moeilijker op te nemen dan de creams. Zelf de Sheer finishes zijn heel goed gepigmenteerd en de comfort matte kleuren hebben ook hun naam niet gestolen! 

Swatches

 

Sheer Shame (Sheer Berry)

 

 

 

Firebird (diepe fuchia kleur/cream)

 

 

Big Bang (Metallic fel roze met glitters)

 

 

Disobedient (Medium roze cream)

 

 

EZ (Fel rood/oranje cream)

 

 

714 (Fel rood Mega matte)

 

 

Vanished (sheer neutral) 

 

 

1993 (Medium bruin comfort matte)

 

 

Ex-girlfriend (nude met roze shimmer)

 

 

 

Amulet (Metallic brick rose)

 

 

 

Conspiracy (bronze shimmer)

 

 

 

Blackmail (diepe berry kleur comfort matte)

 

 

Sommige kleuren brengen wat moeilijker aan dan andere (vooral 714 en Blackmail) maar alle kleuren zijn even mooi. Ik ben heel erg blij met deze palette en hou van de kleurenmix. Natuurlijk zijn er kleuren die ik niet even snel zal grijpen zoals de metallic kleuren, maar dit komt omdat dit meer een persoonlijke voorkeur is.

 
Als je wil experimenteren, dan is deze palette perfect voor jou, zeker als je niet weet welke losse lipsticks je beter zou kopen. Heb je ook de kleur Ex-girlfriend van de Gwen Stefanie lijn gemist? Deze kleur zit ook in deze palette! 
 
Voor deze 12 kleuren betaal je €36,50. Als je de lipsticks apart koopt betaal je €19,90 per stuk en dit loopt snel op als je er een aantal koopt. Je krijgt wel minder hoeveelheid dan in een huls maar je hebt er meer kleuren voor in de plaats. Ben je geen fan van lipproducten aanbrengen met een lippenceel dan is dit niks voor jou en koop je beter de gewone lipsticks.
 
Ik ben alvast erg blij met deze palette en kan deze zeker aanbevelen onder de lipstick liefhebbers! 
Je kan deze kopen via de webshop van Ici Paris (hier) en in de Ici Paris filialen die een Urban Decay counter hebben. Wees er snel bij want op = op en per filiaal is er maar een beperkte voorraad! Je kan ook de palette online betellen en laten toekomen in een filiaal naar keuze (ook die zonder Urban decay filiaal)! 
 
Wat vinden jullie?
 
xx Kimberley
Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (zaterdag, 22 oktober 2016 10:30)

    Echt een super mooi palette! Kleuren staan ook mooi :D Alleen is een lipstick palette persoonlijk niet zo m'n ding, ik heb liever hulzen :O maar qua prijs is dit dan wel een betere deal!