W7 - Hollywood Bronze & Glow

De contour- en highlighter palettes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de make-up collecties bij verschillende merken. Er zijn zowel budget varianten als high-end producten op de markt en zijn heel erg populair momenteel. 

 

Ik vond deze budget variant van het merk W7 met de naam Hollywood Bronze & Glow. Laten we even kijken of dit product een fijne vervanger zou zijn voor een wat luxueuzer product. 

 

W7 staat ervoor bekend dat ze hun producten telkens doen lijken op bekende en populaire merken en producten. Hun palettes lijken bv. net op de naked palettes van Urban Decay. Deze keer hebben ze een dupe van de Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury gemaakt. Hopelijk is deze net zo fijn! 

 

Het doosje is gemaakt van kunststof en is erg stevig.

 

 

 

Het doosje ziet er erg simpel uit gouden/bronzen kleur met gouden shimmer er doorheen. Op de voorzijde staan er ook nog een heleboel zwarte sterretjes, want dit past nu eenmaal erg goed bij Hollywood! Verder is een klein deel van het dekseltje doorzichtig zodat je de 2 kleuren goed kan zien zitten. Simpel maar leuk.

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak zie ik dat er in het dekseltje een heel klein stukje spiegel zit verscholen. Het is niet veel maar W7 heeft er toch op gelet om het zo praktisch mogelijk op te lossen zonder hun verpakking te moeten aanpassen!

 

 

In de palette zitten er een bronzer en een highlighter. Zowel de bronzer als de highlighter zijn glanzend en dit was ook de reden waarom ik twijfelde om dit product te kopen. Ik heb namelijk veel liever een matte bronzer. Ze hebben beiden gouden shimmer deeltjes in zich maar wanneer ik de producten op mijn arm swatch vallen deze gelukkig niet zo heel erg op! Ze geven net een mooie glans.

 

 

 

Er komt voldoende pigment van beide producten af zonder té gepigmenteerd te zijn. Wat ook een pluspunt is, is dat de bronzer ook licht genoeg is voor meiden met een lichte huidskleur. Hij is ook niet te donker en niet te oranje.

 

 

 

 

 

De palette kost €5,95 en is een geweldig budgetproduct die je zeker moet geprobeerd hebben. Vooral als je een lichte huidskleur hebt.

 

Ik kocht mijn palletje bij de webshop Beautyandbobs! Zeker een bezoekje waard!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mariska (vrijdag, 21 oktober 2016 09:38)

    Beautyandbobs is leuk he! Vind deze glans van de highlighter heel mooi :D

  • #2

    Astrid (vrijdag, 21 oktober 2016 14:40)

    Ik heb dit setje nog niet geprobeerd, maar wel al vaker voorbij zien komen. Mooi resultaat bij jou! Die website kende ik nog niet, leuk!