Urban Decay - Naked Illuminated Trio Palette

Omdat Urban Decay dit jaar 20 jaar bestaat hebben ze dit jaar besloten een aantal Limited Edition palettes uit te brengen waaronder deze Naked Illuminated Trio palette. Urban Decay heeft al een aantal highlighters in hun assortiment maar dit is de eerste keer dat er een highlighter palette uitkomt.

 

De kartonnen verpakking ziet er erg leuk uit met op de achtergrond enkele lichtstralen (lichtjes getrokken met een lange sluitertijd). Het ziet er alvast leuk uit en het is zeker eens iets anders dan de meeste donkere verpakkingen. 

 

 

 

Op de achterzijde van de verpakking staan de highlighters weergegeven. Zoals je kan zien zitten er in totaal 3 verschillende highlighters in de palette.

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haal zie je dat deze net dezelfde vormgeving heeft als de kartonnen verpakking. De palette heeft een stevige kartonnen verpakking, maar let op dat je deze niet te veel op vochtige plaatsen bewaard anders zal deze sneller stukgaan. De palette heeft een magnetische sluiting aan de binnenkant van het deksel.

 

 

Als ik de verpakking openmaak zie je dat er in het deksel een redelijk grote spiegel verwerkt zit. Altijd handig voor onderweg! Verder zitten er 3 highlighters van de welbekende Shimmering Poeders voor Face & Body in de palette en een dubbelzijdige platte kwast die heel erg zacht is en perfect voor te highlighten! Ik ben niet zo snel voor kwasten die in een palette zitten, maar deze is best fijn. Zeker handig als je thuis je kwasten bent vergeten.

 

 

 

Er zitten in de palette 3 highlighters waaronder een gouden/bronzen tint, een witte highlighter en een roze highlighter. Ik kan je alvast één ding meegeven. Hou je niet van shimmer en glitters? Dan laat je deze beter liggen, want deze bevatten enorm veel glitters!

 

 

De highlighters zijn gebakken highlighters en bevatten daardoor meer pigment. Ze zijn zijdezacht qua textuur en voelen erg licht aan op de huid. De poeders bevatten lichtweerkaatsende deeltjes en geven een instant glow en een stralende look aan je huid. De kleuren blenden heel erg mooi in de huid.

 

 

Pyrite

 

Pyrite is een medium goud/bruine kleur met warme ondertonen en een mooie glans. Deze bevat hele kleine microscopische gouden glittertjes. Deze highlighter heeft de minst opvallende glitters van de 3, maar heeft wel de meeste glans van allemaal.

 


Oasis

 

Oasis is een heel licht beige tint met subtiele warme ondertonen en zilveren glittertjes. De textuur van deze highlighter is wal wat minder zacht als Pyrite en wat moeilijker om op je gezicht te krijgen qua kleurpigmentatie, maar deze geeft alsnog een enorme glans. Deze bevat enorm veel zilveren glitters waardoor het snel een beetje too much kan zijn. Deze breng je dus beter met een zachte hand aan. 

 

Ben je niet echt een glitter fan, dan zal je deze niet zo heel fijn vinden.

 

 

Twilight

 

De laatste kleur heet Twilight en is een licht/medium perzik/oranje kleur met een duochrome-achtige kleur, net als hun highlighter Aura. Deze kleur is prachtig en uniek en je hoeft ook geen blush meer te dragen wanneer je deze aanbrengt. Dit is een mooie mix van een blush en highlighter waarmee je die prachtige naturelle look mee maakt en toch een mooie glans geeft.

 

 

 

Swatches

 

 

 

De palette is een leuk hebbeding, maar een echte must-have kan ik het niet noemen. Ik zou hem niet zozeer opnieuw kopen enkel en alleen voor de hoeveelheid glitters die erin zitten. Natuurlijk zijn dit ook Shimmering poeders voor het lichaam, vandaag de glitters. Jammer genoeg is het dan soms iets teveel voor het gezicht. Wanneer je de productjes subtiel aanbrengt zijn deze erg mooi.

 

Het is voor mij een palette met gemengde gevoelens... Mooi maar tegelijkertijd heb ik iets van "ik heb beter gezien". Voor de prijs van €41 zou ik deze daarom niet snel opnieuw kopen. Het is natuurlijk goedkoper dan dat je ze los zou kopen, maar het is alsnog veel geld voor een product waar ik niet 100% zeker over ben.

 

Je kan deze producten nu kopen via de webshop van Ici Paris (hier) of in de filialen van Ici Paris die een Urban Decay counter hebben. Deze is Limited dus wees er snel bij als je hem hebben wil!

 

Wat vinden jullie?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jamey Herben (donderdag, 20 oktober 2016 09:27)

    Wat een mooi pallet!