Opgemaakt/Empties #12

Ik heb de laatste tijd weer wat producten opgemaakt die ik vandaag aan jullie laat zien! Zijn jullie benieuwd? Let's Go! Laten we zoals gewoonlijk beginnen met de doucheproducten aangezien dit telkens de meeste producten zijn.

 

 

 

Het eerste doucheproduct is deze Shower foam van de Spa Secrets Traditions of Japan lijn (Kruidvat eigen merk) in de geur Bamboo & Blue Lotus. Ik heb al een aantal van deze foams opgebruikt en ik ben er helemaal aan verslaafd! Deze ruikt heerlijk zacht en fris en is heel erg fijn voor deze zomer. 

 

Je hebt maar een heel klein beetje nodig en je krijgt er een heleboel schuim voor in de plaats. Het schuim voelt super zacht aan en maakt je huid ook heel zacht. Deze koop ik zeker en vast opnieuw! Er zijn nog andere geuren beschikbaar, maar die zijn niet echt mijn ding.

 

 

Het tweede doucheproduct is er eentje van het merk Badedas en heet de Feel Bubbly met passievrucht & jasmijn douchegel. Deze douchegel haalde ik bij de Action om te proberen en ik moet zeggen dat deze best fijn is. Alleen schuimt deze niet zo heel erg en is het meer een gel formule.

 

De geur is echter wel erg fijn en heeft een heerlijke frisse citrusgeur, ideaal voor deze zomer! Deze ook niet echt veel en is heel budgetvriendelijk. Ook is er een rode variant van deze douchegel heb ik gezien, maar zelf heb ik deze nog niet geprobeerd.

 

 

Ook deze Lush - Snow Fairy douchegel is steevast een favoriet en elke kerst koop ik er een aantal in voorraad zodat ik er lang geniet van heb (enkel te koop tijdens kerstperiode). Deze geur zou permanent moeten in het assortiment zitten.

 

Als je in de omstreken van Gent woont zoals ik dan ken je alvast wel de bekende 'neuzensnoep' oftewel Cuberdons. Daar ruikt deze precies naar! Heel erg lekker zoet en heerlijk om in weg te dromen tijdens de koude wintermaanden. Deze koop ik deze kerst zeker en vast opnieuw! Deze is ook geschikt voor Vegans!

 

 

 

Ook repeats zijn deze douchegels van The Body Shop! Deze keer één met de geur Pink Grapefruit en één met mango! Allebei favorieten!

 

Nog een productje van The Body Shop en wederom eentje uit de kerstcollectie is deze Glazed Apple Body Polish, een body scrub met de heerlijke appelgeur! Deze lijn moet je zeker geprobeerd hebben wanneer deze terug in de winkels ligt! Héérlijke producten! Deze ruikt precies naar die zure appelsnoepjes!

 

 

Genoeg doucheproducten! Ik maakte deze keer ook deze Nivea - Verzachtende reinigingscrème voor de droge of gevoelige huid. Deze ging erg lang mee en is heel fijn. Deze zou ik ook zeker opnieuw kopen. Hij maakt de huid zacht en glanzend en geeft geen trekkerig gevoel, een probleem dat met mijn eczeem huid veel voorkomt. Bij deze gelukkig niet! Ook heeft hij een zachte, subtiele geur.

 

 

Volgend product is deze handcrème van het merk I love ... met de geur Mango & Papaya. De werking van deze handcrème is geweldig. Hij heeft een dikke textuur waardoor hij je handen erg goed voedt. Deze gebruikte ik voor het slapengaan en hij maakte mijn handen zacht en voedend.

 

Jammer genoeg was de geur té sterk en rook het niet zo lekker meer. Ik was blij dat deze op was omwille van de geur, wat erg jammer is. Een beetje minder sterk en deze zou erg fijn geweest zijn!

 

 

Ik ben erg fan geweest van The Body Shop geweest deze maand want ik heb nog een product van hen opgemaakt. Geen douchegel of scrub meer maar deze Wild Argan Oil - The Radiant Oil for Body & Hair. Deze olie gebruikte ik na het douchen om een droge huid tegen te gaan. Deze is heel fijn voor de wintermaanden om je huid te voeden.

 

Aangezien ik een eczeem huid heb kan ik deze heel goed gebruiken! Met de handige spuitflacon is deze ook nog eens fijn in gebruik en handig voor op reis!

 

 

De deo die ik deze maand opgebruikte was deze van Dove van de go fresh lijn. Deze heeft  heeft een grapefruit & lemongrass geurtje. Lekker fris!

 

 

Om swatches van mijn armen te verwijderen gebruik ik deze reinigingsdoekjes van Kruidvat eigen merk. Voor mijn gezicht zou ik deze niet gebruiken, daarvoor vind ik ze niet fijn genoeg. De doekjes geven pluisjes af en reinigen ook niet heel goed.

 

 

Deze Essence - Moisturizing Cuticle Cream heb ik niet opgemaakt, maar deze is vanzelf opgedroogd aangezien ik deze een tijdje niet had gebruikt. Jammer want deze is erg fijn!

 

 

 

 

Zoals gewoonlijk maakte ik ook 2 mascara's op. De eerste is er eentje van W7 en heet de Lashtastic False liquid lashes. Een erg fijne mascara. Deze separeert je wimpers goed en voorziet ze van een goede lengte. Wel één nadeel! De borstel is erg dik waardoor het moeilijk wordt om de binnenste wimpers te voorzien van mascara!

 

Ook deze Urban Decay - Big Fatty Mascara heeft net dezelfde borstel en heeft precies diezelfde werking, enkel is deze duurder dan die van W7.

 

 

Als laatste maakte ik ook deze mini versie van de Fresh - Sugar Rosé getinte lippenbalsem op. Fijn en voedend. Dit is een merk uit Amerika en ik kreeg deze ooit eens bij een bestelling die ik via Ebay had geplaatst.

 

 

Dit was weer alles! Welke producten heb je al getest en waar ben je benieuwd naar? Wat vinden jullie van de producten? Let me know!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0