MUA - 3x Oogschaduw palettes (Twelfth Night, Hall Of Fame & Romantic Efflorescence palettes)

Het merk MUA heeft al heel wat van deze oogschaduw palettes op de markt gebracht en ik heb er ook al een aantal van in mijn collectie liggen. Ik kocht onlangs nog 3 nieuwe palettes die ik bij Kruidvat zag liggen in de schappen en besloot ze mee te nemen om te reviewen. Ik laat ze vandaag allemaal aan jullie zien in deze blogpost.

 

Ik kocht de palettes Twelfth Night, Hall of Fame en Romantic Efflorescence

 

Twelfth Night Palette

 

De eerste palette is de Twelfth Night palette en wanneer je meer van de subtiele kleuren houdt, zal deze niet echt iets voor jou zijn. Deze palette is meer geschikt voor de wat donkere ooglooks. 

 

Deze palette heeft een zwarte kleur en een doorzichtige bovenkant, zo kan je de kleuren goed zien, erg handig. 

 

 

 

Zoals alle andere palettes hebben ook deze allemaal 12 verschillende oogschaduw kleuren. Het spijtige is wel dat ze geen spiegel hebben, niet echt handig als je ze onderweg wil meenemen. Deze palette was een soort van Winter Limited Editie en wanneer je hem nog kan scoren, neem hem dan snel mee want deze blijft niet meer in het vaste assortiment.

 

 

 

Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator in de palette. Niet echt een handige tool, ik gooi ze steeds weg aangezien ik ze toch niet gebruik. Voor mij persoonlijk werken deze niet.

 

De palette heeft een mooie diverse kleurenmix maar ze zijn wel mooi met elkaar te combineren. Er zit slechts één matte tint in deze palette en dat is de kleur Hush, een matte witte tint. De overige kleuren hebben een shimmery/metallic finish.

 

Rij 1: Ice/ Myrrh/ Frost/ Oudh/ Cool/ Fir

Rij 2: Hush/ All Spice/ Ivy/ Plum/ Enchant/ Star Shine

 

 

Hieronder zie je enkele kleuren geswatched...

 

De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en blenden ook mooi wanneer je ze aanbrengt. Ze zijn zacht qua textuur maar toch brokkelen ze niet en geven ze geen fallout. Het zijn zeker en vast prima oogschaduws voor een goede budgetprijs.

 

 

Hall Of Fame Palette

 

De tweede palette is deze Hall of Fame palette en deze bevat alle populaire kleuren uit voorgaande palettes. Een heerlijke palette om te hebben want zo ben je zeker dat je allemaal goede oogschaduw kleuren krijgt aangezien dit dé favorieten zijn! 

 

 

 

Op de achterzijde van elke palette kleeft er ook telkens een sticker met de oogschaduw kleuren die in de palette zitten met alsook hun naam. Ook staan de ingrediënten er ook allemaal op!

 

 

Deze palette is een goede mix tussen neutrale en bruine kleuren enerzijds en donkere kleuren anderzijds. De enige kleur die ik niet zo fijn vindt is de zwarte aangezien er heel wat zilveren glitter in verwerkt zit. Graag had ik deze kleur mat gezien, aangezien je deze beter kan gebruiken als eyeliner.

 

In deze palette zitten er 3 matte tinten, de rest heeft allemaal een metallic finish, buiten die zwarte kleur dan. Ook de pigmentatie bij deze kleuren is geweldig. Er zijn 2 matte kleuren die een lichte fallout gaven (Bare & Titan) wanneer ik ze swatchte, voor de rest had ik er geen last van. 

 

 

 

Rij 1

 

Rose Ash/ Bare/ Lion/ Reveal/ Tectonite/ Hydra

 

 

Rij 2

 

Shy/ Catacomb/ China/ Hustle/ Cool Grey/ Titan

 

 

Romantic Efflorescence Palette

 

 

De laatste palette heet de Romantic Efflorescence palette. Deze palette is heel wat anders dan de bruintinten. Deze heeft namelijk heel wat donkere kleuren! Leuk als je helemaal into smoky eyes bent. 

 

 

De prachtige koper kleur die rechts bovenaan in de palette zit is helemaal geweldig en heeft een geweldige pigmentatie. Er zitten ook nog 3 metallic kleurtjes in de palette die nog redelijk goed gepigmenteerd zijn, de rest van de kleuren hebben een matte finish.

 

De matte kleuren in deze palette zijn niet zo heel goed gepigmenteerd als de voorgaande palettes, wat raar is. Er valt mee te werken, maar super gepigmenteerd zijn ze niet.

 

 

 

 

Rij 1

 

Mesmeric/ Tempt/ Corrupt/ Obsessed/ Lavish/ Fiery

 

Rij 2

 

Bewitch/ Magnet/ Exposed/ Siren/ Reveal/ Captivate

 

 

Voor de budgetprijs van €5,99 per stuk kan ik deze palletjes enorm aanraden. Dit merk is enkel te koop bij Kruidvat filialen die een MUA stand hebben of je kan hun producten online bestellen via hun webshop.

 

Hebben jullie al enkele van deze palletjes geprobeerd? Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (vrijdag, 14 oktober 2016 08:39)

    Ik heb 1 heel ander palette van dit merk waar ik heel blij mee ben! Ik vind ze mooi :D