Coastal Scents - Revealed 1 & 2 Oogschaduw palettes

Ik heb al een heleboel palettes in mijn collectie en toch kan ik het niet laten om er telkens bij te kopen. Of er komen nieuwe merken uit of de kleuren zijn dan toch weer anders. Elke reden is goed om er toch weer aan te schaffen. 

 

Deze palettes van het merk Coastal Scents stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar deze waren een hele tijd uitverkocht en heb dan maar gewacht. Nu kon ik deze 2 palettes van iemand overkopen (nieuw) voor €25 samen, terwijl ze anders €25 per stuk kosten! Natuurlijk heb ik ze meteen overgenomen en ik laat ze vandaag aan jullie zien.

 

De palettes komen in een simpele kartonnen verpakking met daarop de naam van de palette.

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan de kleuren afgebeeld.

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking verwijder, zien de palettes er net hetzelfde uit. Niet veel speciaals te zien. De palettes zijn gemaakt uit karton en zijn heel dun, wat erg handig is als je ze wil meenemen onderweg.

 

 

Zo zien de palettes eruit aan de binnenzijde... Heel wat mooie kleuren!

 

 

Revealed Palette

 

 

 

In de eerste palette zitten er voornamelijke nude- en bruintinten. Ook zit er een blauwe en zwarte kleur in de palette om te gebruiken als eyeliner en de look wat donkerder te kunnen maken.

 

Er zitten zowel matte tinten als metallic kleuren in de palette. Voor wie van neutrale kleuren houdt is dit een geweldige palette. Dit soort palettes zijn persoonlijk ook mijn favoriet. 

 

 

Revealed 2 Palette

 

 

 

De tweede palette bevat meer roze/taupe tinten. Ook deze heeft zowel matte tinten als metallic kleuren en één shimmery kleur.

 

Wederom zit er ook een mat zwarte oogschaduw in de palette die kan gebruikt worden als eyeliner. 

 

 

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was in de pigmentatie. Zowel de matte kleuren als de metallic tinten zijn heel goed gepigmenteerd. Ook de lichtste, matte kleuren zijn goed terug te zien wanneer ik ze swatch, wat erg fijn is. 

 

Jammer genoeg zijn de kleuren enorm zacht van textuur waardoor ze wel fallout hebben. Ik moet wel zeggen dat het eigenaardig is dat de matte kleuren minder fallout hebben dan de metallic kleuren. Meestal is dit net het omgekeerde en zijn het de matte kleuren die meer fallout hebben. 

 

 

Ondanks ze fallout hebben zijn de kleuren wel goed. Ze blenden makkelijk en op de huid zien ze er ook goed uit. Zolang je je kwast goed aftikt en je je kwast niet te hard in de oogschaduws drukt, valt dit goed mee. Natuurlijk zal ondanks de fallout de palette sneller vuil worden aan de binnenkant.

 

 

Mij persoonlijk stoort het niet erg dat ze wat fallout hebben, zolang het pigment en de werking goed is! Ik ben best tevreden met deze nieuwe beauties! 

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Astrid (woensdag, 12 oktober 2016 07:33)

    Mooie palettes, dit soort kleurtjes komen altijd van pas! Zolang glitters niet erg uitvallen vind ik fallout niet zo'n probleem. Kwast aftikken kan inderdaad goed helpen ;)

  • #2

    Jamey Herben (woensdag, 12 oktober 2016 09:50)

    Hmm niet mijn ding..