Essence - Camouflage 2in1 make-up en concealer + Essence - Get Picture Ready Brightening concealer

Essence heeft een aantal producten aan hun assortiment toegevoegd voor het najaar. Ik kocht daar enkele productjes van en vandaag laat ik jullie de Essence - Camouflage 2in1 make-up en concealer en ook nog de Essence - Get Picture Ready Brightening Concealer zien. Laten we beginnen met de foundation.

 

Essence - Camouflage 2in1 make-up en concealer

 

De verpakking van deze foundation/concealer is heel erg handig. Door de platte en slappe verpakking is deze erg handig om mee te nemen onderweg. Voor een budgetproduct ziet deze er ook nog eens netjes uit met de pastelkleurige/beige verpakking.

 

Op de verpakking staat er dat dit product langhoudend is met een hoge dekking en hij zou geen masker-effect mogen geven. Kortom hij mag er dus niet cakey uitzien.

 

 

 

 De verpakking heeft een handige knijptube wat heel erg praktisch en hygiënisch is.

 

 

Ik kocht de kleur 10 Ivory Beige, wat meteen ook de lichtste kleur is. De kleur is ook meteen goed voor mijn lichte huidskleur. Meestal zijn de lichtste kleuren nog te donker, maar deze is perfect!

 

 

Het product heeft een dikke textuur en is zeker en vast full coverage. Ook is deze goed genoeg als concealer zoals de verpakking zegt. Voor meiden zonder donkere wallen, enz... is deze perfect. Ik heb jammer genoeg erg donkere kringen en heb zeker nog concealer nodig onder mijn ogen. Voor de rest werkt deze prima, alleen niet bij mij persoonlijk onder de ogen. Op de rest van de huid wel. Op de voor- en na foto zie je duidelijk dat hij goed roodheden in de huid bedekt.

 

 

Voor een full coverage product ziet het er op de huid redelijk effen uit. Na het afpoederen en setten met fix+ ziet het er prima uit! Een geweldige budgetfoundation deze! Zeker voor meiden met een probleemhuid. Ik heb zelf een droge huid met eczeem en ik merk er niks van terug wanneer ik dit product aan heb.

 

Deze foundation kost €3,89 en doet goed zijn werk. Ik ben alvast enthousiast!

 

Essence - Get Picture Ready Brightening Concealer 

 

Ook deze concealer heeft een handige verpakking die handig is om mee te nemen onderweg. 

 

 

Opnieuw koos ik voor de lichtste kleur uit het assortiment, namelijk 10 Ivory. Deze is zeker licht genoeg van kleur.

 

 

Wat er zo bijzonder is aan deze concealer is de applicator. Deze heeft namelijk een sponsapplicator. Het is eens iets anders qua verpakking maar erg hygiënisch vindt ik deze niet. Al het vorige product blijft in de spons hangen en via dezelfde weg moet telkens het nieuwe product erlangs. Ik had liever een applicator gehad als de foundation hierboven.

 

 

De concealer heeft een goed dekkende en dikke textuur met lichtreflecterende pigmenten in zich die donkere schaduwen onder je ogen doen verdwijnen en ik moet zeggen dat dit ook goed werkt. Ik heb namelijk enorm zwarte kringen onder mijn ogen en deze doet het meeste goed verdwijnen.

 

Ik moet zeggen dat ik de sponsapplicator dan weer niet goed vindt werken. Wanneer ik het product probeer uit te blenden met het sponsje, veegt het sponsje net het product helemaal weg en het blend ook niet mooi in de huid. Ik gebruik liever mijn vingers of beautyblender om het product in de huid te blenden. Daardoor krijg je wel een mooi, dekkend resultaat.

 

 

De concealer kost €2,99. Ik heb ook beide producten ook op mijn gezicht aangebracht om jullie het verschil te laten zien...

 

'Aan' Foto's

 

Op volgende foto heb ik helemaal niks van producten aan.

 

 

Op de volgende foto heb ik de 2 producten aan. Je ziet duidelijk het verschil. 

 

 

 

Ik ben heel erg tevreden over beide producten! Voor budgetproducten zijn deze prima en ik kan deze zeker en vast aanraden!

 

Deze producten zijn nu te koop via Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Zanele (maandag, 10 oktober 2016 07:54)

  We don't have that yet in South Africa, but I love it and will buy it.

  Great review

 • #2

  Jamey Herben (maandag, 10 oktober 2016 08:40)

  ziet er goed dekkend uit!

 • #3

  Kimberley Leys (maandag, 10 oktober 2016 15:22)

  @Zanele When you get the chance you have to try it! How annoying it's not for sale yet where you live! :) xx

 • #4

  Kimberley Leys (maandag, 10 oktober 2016 15:22)

  @Jamey Herben Jaa! heel dekkend zijn ze zeker! :)