Essence - I Heart Trends - The Metals Nagellak - 35 Rock My Soul

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een nagellakje reviewde. Dit komt omdat ik er een heleboel in mijn lades heb liggen maar nooit gebruik. Toch koop ik er af en toe bij en heb ik een hele hoop van dezelfde kleurtjes liggen. Daarom koop ik er bijna geen meer en probeer ik diegene die ik heb te gebruiken.

 

Toch zag ik in de rekken bij Essence dit mooie lakje liggen van hun The metals collectie in de kleur 35 Rock my soul, een echte zeemeerminnen kleur! Aangezien ik nog geen lakje als deze in mijn collectie had liggen, vond ik het veroorloofd dat ik deze kocht. Vandaag laat ik jullie dit prachtige lakje zien! 

 

 

 

Het nagellakje heeft een mooie duochrome blauw/groene kleur! Erg mooi! Dit doet mij zo hard denken aan helderblauwe oceanen en zeemeerminnen!

 

 

Wanneer ik de kleur op mijn nagels aanbreng is deze verrassend dekkend! Wel moet je goed opletten dat je de kleur heel mooi recht aanbrengt zodat je niet de lijnen ziet waar je met de kwast hebt gestreken. Ik bracht slechts één lakje aan op de foto's en wat is deze kleur dekkend! Je ziet mijn nagels er absoluut niet meer doorheen.

 

 

 

 

Het kwastje van dit nagellakje werkt super fijn en met 2 stroken is je nagel al gelakt! Voor maar €1,89 is deze van jou! Deze is te koop bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

x Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Jessica J. (zondag, 09 oktober 2016 16:21)

    Inderdaad prima dekking met maar één laagje!

  • #2

    Kimberley Leys (maandag, 10 oktober 2016 15:23)

    @Jessica J Het is idd een prachtig en fijn lakje! :) xx