W7 - Kiss Proof Lipsticks

W7 is een merk met leuke budget producten. Ook voor dit najaar hebben ze enkele nieuwe productjes uitgebracht waaronder deze Kiss Proof Lipsticks

  

Deze lippies hebben een simpele verpakking maar zien er wel leuk uit met de verschillende kleurtjes. Elke verpakking heeft dezelfde kleur als de lipstick zelf. Erg handig als je snel een kleurtje wil terug vinden.

 

Ze zijn klein en fijn qua formaat en daardoor erg handig om mee te nemen in je handtas om je lippen op elk moment bij te kunnen werken.

 

 

 

Ook hebben de lipsticks erg leuke namen, allemaal geïnspireerd op verschillende dansstijlen...

 

 

Er zijn in totaal 6 verschillende kleurtjes waarvan ik de 3 mooiste kleurtjes uitkoos die ik het meeste zal dragen. Ik koos voor de kleurtjes Cha Cha, Samba en Rumba. Je zou er spontaan van beginnen dansen!

 

Het enige jammere aan de verpakkingen is dat deze aan de binnenkant niet zo stevig zijn. Wanneer ik de lipstick swatch of probeer aan te brengen voel je ook dat de lipstick zelf niet vast in de huls zit. Je voelt deze wiebelen in de verpakking. Ook probeerde ik bij een lipstick de dop eraf te halen en het product vloog er gewoon uit. Erg jammer! 

 

Cha Cha

 

De eerste kleur heet Cha Cha en is een zachte, donkere nude matte tint. Deze kleur is heel erg mooi en glijdt erg makkelijk op de huid. De textuur van dit lipproduct is heel erg romig en voelt erg fijn aan.

 

 

De kleur is ook erg goed gepigmenteerd. Deze heeft wel een nude/rozige tint op de lippen. Een perfecte nude tint!

 

 

 

 

Samba

 

De tweede kleur heet Samba en is een koraalkleur met een gouden metallic finish, een mooie en unieke kleur. Tegenwoordig zijn de metallic kleurtjes erg in trek.

 

 

 

Deze kleur is niet zo romig als de eerste en heeft eerder een droge en stugge textuur. Dit komt deels door de metallic deeltjes die in de lipstick zitten. Ook was het moeilijker en op één of andere manier droger werken met deze lipstick. Ook na het aanbrengen voelde deze droog aan op de lippen.

 

Op mijn hand zie je de gouden glans niet goed terug...

 

 

 

Maar op mijn lippen aangebracht zie je duidelijk wat ik bedoel met gouden metallic finish. Wat een prachtige tint en zeker een uniek kleurtje. Ondanks dat deze kleur niet zo romig is als de eerste, is dit een prachtige kleur! Ben je geen fan van de metallic liquid lipsticks van Ofra en Colourpop, dan is dit misschien iets voor jou.

 

 

Rumba

 

 

De laatste kleur heet Rumba en dit is een felroze barbie kleurige lipstick. Ook deze is erg droog qua textuur en brengt ook niet zo makkelijk aan als de eerste kleur.

 

 

Toch is deze kleur erg gepigmenteerd, zeker voor een budgetproduct.

 

 

Jammer genoeg is deze kleur te fel voor mij persoonlijk en accentueert de droge textuur de velletjes op mijn lippen. Ook kan je zien dat deze niet volledig egaal aanbrengt en dat je hier en daar plekjes ziet die niet volledig gekleurd zijn. Ook deze was moeilijk aan te brengen aangezien deze zo droog was en ik moest ook enorm hard duwen om deze aan te brengen.

 

 

 

De kleurtjes zijn erg tof en de eerste kleur zou ik zeker opnieuw kopen (cha cha). De tweede kleur is ondanks zijn droge textuur toch een mooie kleur en daarom zou ik deze ook nog opnieuw kopen (Samba), de derde kleur (rumba) zou ik niet meer opnieuw kopen, deze is te fel en te droog qua textuur. Ook laat de verpakking te wensen over aangezien de lipsticks niet goed vastzitten en er zo uitvliegen.

 

Mocht je ze kopen om toch eens te proberen zijn deze gelukkig wel budgetproof! Je betaald €4,95 per stuk. Deze zijn o.a. te koop bij BeautyandBobs

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Astrid (zondag, 09 oktober 2016 08:59)

    Ze zien er mooi uit. De dekking lijkt alleen minder goed, jammer!

  • #2

    Kimberley Leys (maandag, 10 oktober 2016 15:24)

    @Astrid De pigmentatie en textuur kon idd wat beter bij de laatste 2, de 1ste kleur is wel erg fijn :) xx