Urban Decay - Moondust Eyeshadow Palette

Het is weer zover! Urban Decay heeft weer een nieuwe palette uitgebracht. Wanneer je dacht dat ze het niet leuker meer konden verzinnen, brengen ze weer een mooier product op de markt. Deze keer heeft Urban Decay hun inspiratie in het heelal gezocht want deze palette heeft de naam Moondust gekregen.

 

Deze palette met buitenaardse verpakking is een Limited Edition, dus als je deze graag wilt scoren moet je snel zijn! Deze prachtige palette behoort tot de herfstcollectie en is enkel dit seizoen verkrijgbaar. Niet twijfelen dus...

 

 

 

De kartonnen verpakking heeft een prachtige achtergrond van het heelal met daarop de naam van de palette in het glanzend zilver. Heel erg mooi.

 

 

Op de achterzijde staan de verschillende kleuren afgebeeld. Er zitten in totaal 8 verschillende nieuwe kleuren in de palette en zijn dus nog nooit eerder uitgebracht.

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haalde, viel mijn mond open van verbazing, want wat is deze palette prachtig! Als je van glitters en sparkles houdt, dan is deze verpakking zeker iets voor jou. Aan glitters zeker en vast genoeg!

 

 

De verpakking is gemaakt uit kunststof en is zeker en vast stevig genoeg. Ook heeft deze een magnetische sluiting zodat deze niet zomaar kan openvallen. Bovenop de palette voel je ook de glittertextuur en de naam 'Moondust' heeft een spiegeleffect. Aan vormgeving zeker geen gebrek! 

 

 

 

 

Zo ziet de zijkant van de palette eruit... Langs de omlijsting een zilveren boord en in het midden een opening zodat je makkelijker de palette openkrijgt.

 

  

Laten we de binnenkant van de palette even bekijken! 

 

 

Er zitten zoals ik al zei 8 nieuwe kleuren in de palette. Deze zijn allemaal enorm gepigmenteerde glitter kleuren! Er zitten ook microdeeltjes van gekleurde glittertjes en 3D metallics in deze oogschaduws. Wat het ook mag voorstellen, I like it already!

 

Wanneer je geen fan bent van enorme glitters, dan laat je deze palette best aan je voorbij gaan, want glitters krijg je wel degelijk voorgeschoteld! 

 

 

De kleurtjes die erin zitten zijn één voor één prachtig en enorm goed gepigmenteerd. Wel staat er op de verpakking dat je deze kleuren het beste met je vingers aanbrengt. Voor een intensere kleur breng je ze best nog eens nat aan en blend je de randen uit met een droge kwast. Wanneer je ze droog met een kwast aanbrengt nemen ze niet zo goed op, vandaar het aanbrengen met de vingers.

 

Ik gebruik deze kleuren vaak als topper en voor wat extra kleur. Ik dep ze in het midden van mijn ooglid om net dat ietsje meer te creëren. Natuurlijk kan je ze over je gehele oog aanbrengen ook, wat je zelf leuk vindt natuurlijk!

 

 

Hieronder vindt je de swatches van de kleuren terug...

 

Specter/ Element/ Magnetic/ Lightyear

 

Granite/ Lithium/ Vega/ Galaxy

 

 

Zoals je kan zien zijn alle kleuren buitengewoon prachtig qua kleur en glans. De oogschaduws voelen zacht aan qua textuur en blijven ook goed zitten wanneer je ze hebt aangebracht. Ze hebben zowel een goede kleurpigmentatie maar ook qua glitters zit de hoeveelheid goed. Geen schrik dus als je denkt dat je alleen glitters zal terug zien ipv kleur. Ook blenden de kleuren heel makkelijk.

 

Het enige nadeel is dat je na gebruik van deze kleuren heel wat glitters op je gezicht zal zitten hebben en enkele kleuren hebben wat last van fallout. Glitter galore! 

 

Deze palette is zeker en vast een aanrader als je eens iets anders zoekt dan de normale palletjes en als je houdt van kleur en glitters! Deze palette is werkelijk prachtig! Zeker een aanrader als je er €50 voor overhebt, want ja, alle mooie dingen komen met een prijskaartje!

 

Deze palette is hier te koop en in de winkels van Ici Paris waar ze een Urban Decay counter hebben. Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Saraya (donderdag, 06 oktober 2016 19:07)

  Wauw wat een prachtige Palette!

 • #2

  Melike (donderdag, 06 oktober 2016 22:02)

  Wauw het is inderdaad een heel mooi palet, prachtig gepigmenteerd!

 • #3

  Jessica J. (vrijdag, 07 oktober 2016 10:55)

  Wat ziet dat palette er mooi uit! Goede pigmentatie, ook! De kleuren zelf zijn jammer genoeg/gelukkig niet zo mijn ding, haha.