Maybelline - Vivid Matte Liquid Lipsticks - 05 Nude Flush & 50 Nude Thrill

Vloeibare matte lipsticks zijn momenteel heel erg populair en heel veel merken brengen elk hun versie op de markt. Ook Maybelline heeft hier gretig op ingespeeld en bracht deze Vivid Matte Liquid Lipsticks uit. Ik kocht 2 verschillende tinten maar er zijn in totaal 10 verschillende kleuren beschikbaar. Er zijn zowel lichte kleuren als fellere kleuren beschikbaar. Voor ieder wat wils!

 

Ik koos voor een nude kleur en een roze tint. Fellere kleuren zijn niet echt mijn ding. Ik kocht de kleuren 05 Nude Flush en 50 Nude Thrill.

 

 

 

De verpakking van deze lipsticks is simpel en vrij strak, maar ogen wel mooi. De huls is doorzichtig en de dop heeft een matzwarte kleur. Erg handig die doorzichtige huls, zo vindt je de kleurtjes sneller terug in je collectie.

 

De applicator is vrij lang en plat waarvoor je een groot oppervlak in één keer kan aanbrengen. Met de fijne punt kan je makkelijk het product in de mondhoeken aanbrengen.

 

 

Deze lipsticks voelen heel erg zacht aan qua textuur op de lippen. Ze hebben een soort mousse substantie en voelen daardoor erg comfortabel aan. De substantie droogt niet helemaal op wanneer deze is aangebracht! Zoek je dus een matte lipstick die volledig opdroogt en niet afgeeft? Dan laat je deze beter liggen.

 

Doordat ze niet volledig opdrogen zien ze er een stuk beter uit op de lippen. Ze drogen je lippen niet uit en brokkelen ook niet af zoals sommige matte liquids. Wat wel jammer is, is dat deze wel afgeven. Na een hapje of drankje gaat de kleur makkelijk van je lippen af en moet je ze zeker opnieuw aanbrengen. Na een uur of 3 zijn ze zo goed als van je lippen verdwenen. Geen langhoudend product dus!

 

50 Nude Thrill

 

De eerste kleur is een bruine nude tint. Ik was niet zo zeker van deze kleur maar wou mij er toch aan wagen om deze te proberen.

 

 

 Wanneer ik de kleur op mijn arm swatchte, zag deze er vrij donker uit, net zoals in de huls.

 

 

Maar wanneer ik deze aanbracht op mijn lippen zag deze er heel wat lichter uit qua kleur.

 

 

 

05 Nude Flush

 

De tweede kleur is een mooie oudroze tint.

 

 

Opnieuw ziet deze er op mijn hand geswatched even donker uit als in de huls.

 

 

Maar wanneer ik deze op mijn lippen aanbreng ziet deze er opnieuw wat lichter uit. Maar deze kleur is absoluut prachtig op de lippen!

 

 

Ikzelf heb er niet echt problemen mee dat ze niet volledig opdrogen. Ik ben niet zo een fan van matte lipsticks en doordat ze niet mat opdrogen, kan ik ook een liquid lipstick dragen die mijn lippen niet uitdrogen. Ikzelf vind ze erg fijn, maar niet iedereen denkt daar zo over!

 

Deze liquids hebben een fijne prijs van €6,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogist! Hebben jullie deze al geprobeerd en wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jamey (woensdag, 05 oktober 2016 10:01)

    Ik vind ze niet fijn helaas.