Catrice - Limited Fashion Edition Kaviar Gauche - Shoplog & Review

De laatste nieuwe Limited Fashion Editie collectie van Catrice heet Kaviar Gauche (Wat betekend "Bloem van de nacht") en ligt vanaf nu in de rekken. Ik kocht een aantal producten uit deze prachtige collectie en laat deze vandaag aan jullie zien en laat de werking van de producten ook zien. Voor diegene die de naam al eens eerder hebben gehoord, hebben het goed, want er kwam al eens eerder een collectie uit met dezelfde naam.

 

Deze keer is het eerder een Fashion editie, vandaar de gouden tint!

 

Wil je ook de productjes scoren, haast je dan snel naar Kruidvat (België en Nederland) of Trekpleister (Nederland) want ze zijn maar voor korte tijd verkrijgbaar!

 

 

 

Het eerste product dat ik kocht is dit prachtige Quattro Eye Shadow Palette met de naam C01 Iris Sauvage en is ook meteen het enige palletje dat verkrijgbaar is.

 

 

De verpakking van deze collectie bestaat voornamelijk uit gouden accenten. En ook bij dit palletje is dit ook niet anders. Het palletje zelf heeft een harde kunststof verpakking, maar de bovenzijde heeft een zachte fluwelen stof met daarop een prachtige 'bladgouden' print met bloemen, heel erg mooi! Eén van de mooiste verpakkingen die ik tot nu toe van dit merk heb gezien.

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak valt de grote spiegel in het dekseltje meteen op. Heel erg handig voor onderweg. Het doosje bevat 4 verschillende kleuren die helemaal herfst roepen.

 

De kleurtjes passen perfect bij elkaar! Zo zit er een mooie glanzende, lichtroze tint in die je kan gebruiken om bepaalde plekjes te highlighten en frisser te laten ogen. De lichte, matte taupe kleur is ideaal om als overgangskleur in de crease te gebruiken. De overige 2 kleuren zijn ook mat en perfect om warmte en diepte aan je ooglook te geven. Een prachtig palletje.

 

 

Zeker en vast een herfstpalletje...

 

 

Voor een budgetpalletje als dit zijn de kleuren goed gepigmenteerd. Zeker voor matte kleuren hebben ze een heel goede pigmentatie. Ook geven ze geen fallout wanneer ik ze gebruikte, waar ik enorm door verrast was. Ook de highlightkleur is goed gepigmenteerd en geeft voldoende glans zonder té gepigmenteerd te zijn.

 

 

 

Dit palletje is zeker een aanrader voor wie van budgetproducten en leuke verpakkingen houdt! Leuk product! Deze heeft de prijs van €4,99.

 

 

Het tweede product is de highlighter uit de collectie. Deze heeft de naam C01 Clair De Lune. Deze heeft geen zwart/gouden verpakking maar heeft zoals alle andere producten van Catrice een normaale doorzichtige kunststof verpakking. Toch hebben ze de gouden tinten behouden en aan de binnenkant van het doosje een gouden rand gemaakt. Ook de tekst bovenop het dekseltje heeft een gouden kleurtje. Leuk!

 

 

Wanneer ik het dekseltje openmaak zien je ook hier de bloemenprint in terug. Deze highlighter heeft namelijk een leuk reliëf.

 

 

Deze highlighter heeft 2 tinten (lichtroze/licht gouden) en heeft lichtreflecterende pigmenten in zich zodat deze op je huid een prachtige glow geven. Een perfecte highlighter voor alle huidskleuren.

 

 

Het product zelf heeft een zijdezachte textuur en voelt erg aangenaam op de huid. Hij brengt makkelijk aan en is niet overheersend. Wanneer je deze gewoon aanbrengt krijg je een mooie natuurlijke glow op je gezicht, natuurlijk is deze op te bouwen, maar erg knallend is hij niet.

 

 

Hieronder zie je de highlighter subtiel aangebracht op mijn jukbeenderen...

 

 

 

Leuk om te proberen en voor een natuurlijk effect! Maar een echte must-have is het niet echt. Deze highlighter kost €4,59.

 

 

De volgende producten zijn de 2 lipsticks die in de collectie zitten. Deze collectie bevat een nude kleur en een berry kleur. Deze hebben de namen C01 Nude Sublime en C02 Fleur Du Soir.

 

 

Ook deze lipsticks hebben een mooie gouden verpakking met daarop de bloesems gegraveerd. Aan details ontbreekt het zeker niet bij deze collectie.

 

 

Zowel de binnen- als buitenkant hebben dezelfde gouden verpakking.

 

 

 

 

 C01 Nude Sublime

 

 

Deze lipstick heeft een erg mooie kleur in de huls en ziet er erg draagbaar uit. De perfecte kleur in de huls!

 

 

Jammer genoeg heeft deze niet dezelfde kleur wanneer ik deze swatch op mijn hand en op mijn lippen. Heel veel pigment blijkt deze jammer genoeg niet te hebben aangezien deze bijna doorzichtig is. Ook op de lippen aangebracht heeft deze niks van kleur. Het lijkt precies op een lippenbalsem.

 

Ook moet je bij deze nog eens opletten dat je geen velletjes op je lippen hebt, want alles wordt nog eens geaccentueerd. Deze heeft een glanzende finish. Ik zou deze niet opnieuw kopen.

 

 

C02 Fleur Du Soir

 

 

 

De tweede kleur ziet er al een stuk gepigmenteerder uit en is ook een prachtige rode kleur. Een echte herfst/winter tint. De lipstick brengt erg makkelijk aan en glijdt heel zacht op de huid. Ook op de lippen is de kleur goed gepigmenteerd. Deze heeft een matte finish.

 

Wat wel jammer is bij deze lipkleur is dat je best een lipliner gebruikt vooraf aangezien de kleur anders gaat uitlopen aan de randen. Ook blijft deze kleur niet lang op de lippen zitten. Na wat te eten en drinken is alles er meteen af. Geen long lasting lipstick dus! Ondanks de prachtige kleur is dit ook geen must-have...

 

 

 

Beide lipsticks kosten €3,99 per stuk.

 

 

Het laatste product dat ik kocht is deze Cream Eye Shadow & Liner. Een crème oogschaduw en liner ineen dus! Deze heeft een prachtige gouden kleur voor net dat ietsje meer. Perfect voor een gouden accentje net zoals de producten zelf! Ideaal voor de aankomende feestdagen.

 

 

Ook deze heeft een leuke gouden dop. Het zit hem in de details...

 

 

 

Het product geeft een prachtige gouden glans en blijft goed op zijn plaats zitten wanneer je deze aanbrengt. Ik bracht deze gouden kleur over mijn ooglook aan die ik maakte met het oogschaduwpalletje uit deze collectie. 

 

 

 

 

 

 

 

Een leuk product om mee te experimenteren! Deze kost €3,99 en is zeker de moeite waard! Ook al ben ik geen grote fan van crème producten, deze is zeker een goed product! 

 

 

Dit waren alle producten die ik deze keer kocht. Heb jij al enkele producten kunnen scoren van deze collectie? Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saraya (dinsdag, 04 oktober 2016 20:09)

    Oehh...ik vind vooral de highlighter mooi, het pigment van de oogschaduws vind ik er minder eruit zien :)