Maybelline - Master Strobing Stick Illuminating Highlighter - 100 Light-iridescent (Dupe Benefit - What's Up! highlighter?)

Maybelline heeft weer een aantal nieuwe en leuke producten in hun assortiment waaronder deze Master Strobing Stick Illuminating highighter in de kleur 100 Light-iridescent. Deze heeft een mooie roze tint. Er is ook nog een andere beschikbaar met een gouden tint mocht dit meer iets voor jou zijn. 

 

De verpakking heeft niet echt iets speciaals, maar het product komt wel in een stick vorm. Wat ik trouwens erg fijn vindt bij creamy producten! De verpakking heeft een zwarte glanzende verpakking en de sticker met de opschriften heeft een ombre kleurtje.

 

 

 

De dop is doorzichtig zodat je de kleur goed kan zien zitten en hij is overigens erg stevig. Op de dop kleeft er ook een sticker met de nummer en naam van het product. Wat ik zo fijn vindt aan dit product is dat het erg compact is en daardoor erg handig om mee te nemen onderweg.

 

 

Zoals ik al zei is dit een highlighter in stick vorm en het is dus een creamy highlighter. Maar wanneer ik hem aanbreng voelt hij aan als een poeder highlighter wat erg fijn is. Mocht je twijfelen of je deze moet kopen omdat het een cream product is, zeker doen! 

 

 

Ik breng het product met de stick aan op mijn jukbeenderen en trek een streep. Daarna ga ik met mijn vingers of met mijn beautyblender over het product heen om het uit te blenden.

 

 

De textuur is erg fijn en het product verplaatst je foundation niet wanneer je de highlighter erboven aanbrengt en uitblendt. Het product voelt er fijn en niet plakkerig aan op je gezicht. Ook heeft deze een mooie pigmentatie en kan je hem zo fel mogelijk aanbrengen als je zelf wil. Op de swatchfoto heb ik het product wat hevig geswatched zodat je het goed kan zien.

 

 

Op volgende foto bracht ik hem ook aan op mijn gezicht, maar wel wat subtieler. Zo kan je goed zien welke mooie glow dit product aan je huid geeft! Heel erg mooi! Ik vindt deze een perfecte dupe voor de Benefit - What's Up! highlighter! Hij blijft de hele dag perfect zitten!

 

 

 

Je kan deze highlighters scoren voor maar €8,99 per stuk bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland). Ik ben heel erg enthousiast over dit product! Zeker een aanrader!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0