Rimmel - Kate Moss 15th Anniversary Collection - Lipsticks 54 Rock 'n' Roll Nude en 56 Boho Nude

Rimmel en Kate Moss hebben een reden om te vieren want dit jaar is het al 15 jaar dat ze samenwerken! Dit vieren ze natuurlijk ook uitgebreid met een speciale collectie. Deze collectie bestaat uit special edition lipsticks en nagellakjes in Kate's favoriete nude- en roodtinten.

 

Er zijn in totaal 6 verschillende lipstick kleuren en 4 nagellak kleuren. Ik kocht 2 lipsticks met nude kleuren aangezien ik nooit rood draag. Het is dan ook zonde om lipsticks te kopen die ik toch niet zou dragen.

Ik kocht de kleuren 54 Rock 'n' Roll Nude en 56 Boho Nude

 

 

 

Deze collectie heeft ook weer een andere kleur verpakking. De vorige lipstick collecties hadden al eens een matzwarte, rode en een nude kleurige huls. Deze keer hebben de lipsticks een glanzende rosé gouden kleur, mijn favoriet! Zoals altijd staat ook de handtekening van Kate Moss op de verpakking. Om wat af te wisselen hebben de hulzen in het midden een zilveren ring. Erg mooi!

 

 

 

Op de onderkant van de hulzen vindt je de nummer en naam van de lipsticks terug op een stickertje die dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf, erg handig om ze zo in je lade te bewaren. Zo vindt je sneller de kleuren terug.

 

 

 

54 Rock 'n' Roll Nude 

 

De eerste lipstick heeft een rozige nude tint en bevat een mooie glans. De lipstick is sheer maar heeft toch een mooie pigmentatie en ziet er erg mooi uit op de lippen. Deze soort kleuren zijn mijn favoriet en ook deze is een mooie toevoeging aan mijn collectie.

 

 

De lipstick voelt prettig aan op de lippen en brengt ook makkelijk aan door de romige textuur. Jammer genoeg blijft deze niet de ganse dag op je lippen zitten en moet je deze na een hapje of drankje al vlug weer bijwerken.

 

 

Deze lipstick zijn erg fijn om standaard in je tas te hebben en om snel een kleurtje op te doen. De kleur past bij elke ooglook en staat ook prachtig bij meiden met een lichte huidskleur.

 

 

 

56 Boho Nude

 

De tweede kleur heeft meer een bruine ondertoon en is ook een mooie nude kleur om te hebben.

 

 

Ook deze heeft diezelfde romige textuur en zit even prettig als bovenstaande lipstick.

 

 

Op de huid geswatched heeft deze precies meer een bruinige tint. Wanneer ik hem op mijn lippen aanbreng heeft hij meer een oranje tint in zich, maar het is alsnog een mooie kleur.

 

 

Hier zie je de 2 kleuren nog even naast elkaar geswatched. Je kan duidelijk het verschil tussen de roze en bruine tint onderscheiden.

 

 

Hou je van glanzende lipsticks met een mooi subtiel kleurtje of liever een rode tint? Dan kan ik jullie deze collectie zeker aanbevelen. Deze lipsticks kosten €10,99 per stuk maar zijn zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een mooie nude of rode tint.

 

Deze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

Hebben jullie deze al kunnen scoren?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rani (vrijdag, 30 september 2016 11:45)

    Oh dat zijn mooie kleuren!