Jeffree Star Cosmetics - Skin Frost 'Mint Condition' & Velour Liquid Lipstick 'Mannequin'

Ik liet jullie al eerder kennis maken met het make-up merk van You Tuber Jeffree Star. Dit artikel vinden jullie hier. Het merk Jeffree Star Cosmetics heeft heel wat mooie producten en ik kocht eerder al 2 highlighters en een oogschaduw palette van hen. Toen kocht ik deze via de officiële site van Jeffree Star Cosmetics.

 

Deze keer kocht ik opnieuw een Skin Frost highlighter en een Velour Liquid Lipstick, maar ik bestelde deze niet via de officiële site maar via een site in de UK, namelijk Cocktail Cosmetics. Aangezien de hoge importkosten die ik de eerste keer had betaald (€36!!!!) wou ik het eens via een andere manier proberen. Ik bestelde deze 2 producten en heb geen douanekosten betaald deze keer! En op 2 dagen had ik mijn pakketje al thuis geleverd! 

 

Benieuwd naar hoe de producten eruit zien? Kijk dan mee! 

  

Zoals alle andere producten komen ook deze in de fel roze kartonnen verpakking zoals eerder. Lekker girly en opvallend!

 

Zo zien de producten eruit zonder verpakking. Ook de compact zelf heeft dezelfde roze verpakking en bij de liquid is de dop ook roze. Overal zie je de sterretjes terug op de verpakking, dit is het logo van Jeffree Star Cosmetics. 

 

 

Laten we beginnen met de highlighter. Deze keer geen gouden of witte highlight zoals we gewoon zijn maar een groene! Ik was heel erg benieuwd toen deze werd uitgebracht en heb hem dan ook uit nieuwsgierigheid besteld. De highlighter heeft de bijpassende naam 'Mint Condition'

 

De compact heeft aan de binnenkant een handige spiegel. Deze kan je helemaal rechtop buigen zodat je compact 180 graden opkan! De compacts zijn heel groot en je krijgt aardig wat product voor je geld! Je krijgt namelijk 15g aan product.

 

 

Ook in het product zelf staat het logo in het groot gedrukt.

 

 

 

Net zoals de andere 2 highlighters die ik eerder al kocht, is ook deze enorm gepigmenteerd. Een klein beetje geeft al enorm veel glans dus breng maar een heel klein beetje aan per keer! Bij voorkeur gebruik ik de Morphe - M310 kwast (deze kan je hier kopen). Ook kan je deze voorzichtig met je vingertoppen het product aanbrengen en zachtjes in de huid blenden. 

 

Ook al is de highlighter groen en erg gepigmenteerd, wanneer je deze lichtjes aanbrengt valt deze niet zo erg meer op! Het is niet zo dat je ineens met een groene streep op je gezicht rondwandelt wanneer je deze lichtjes aanbrengt.

 

 

 

Zoals je hieronder kan zien heb ik deze lichtjes aangebracht met de fan brush en de kleur is heel subtiel. Natuurlijk kan je zelf aanbrengen zoveel je wil!

 

De highlighter geeft geen fallout en is heel erg fijn qua textuur. Hij brengt makkelijk aan en blend ook heel mooi in de huid. Ik ben heel erg fan van deze Skin Frost Highlighters! 

 

 

 

Momenteel zijn de highlighters uitverkocht op de site maar ik geloof dat deze ongeveer £29 per stuk waren. Zeker een aanrader! 

 

 

Het 2de product is deze Velour Liquid Lipstick in de kleur Mannequin, een erg populaire kleur. Deze nude tint is heel erg mooi en staat mezelf best goed. Ik had gedacht dat deze veel te licht zou geweest zijn, maar op mijn lippen valt dit heel erg mee. Hij heeft zelf een ietwat rozige ondertoon op mijn lippen. De kleuren van deze liquids staan bij iedereen anders en ik ben blij dat deze een goede kleur is voor mezelf! 

 

 

De huls is doorzichtig zodat je de kleur goed kan zien zitten. Op de onderzijde vindt je ook nog een stickertje met de naam erop. De kleur van de sticker komt niet overeen met de kleur in de tube! Hou daar rekening mee. Eigenlijk best jammer dat het niet zo is, want het zou veel makkelijker geweest zijn om ze om te bergen.

 

 

Het fijnste aan deze liquids is de applicator. Deze is wat groter dan de normale doorsnee applicator en hij brengt daardoor erg precies aan. De tip loopt op een fijne punt waarmee je makkelijk in de hoekjes kan werken.

 

 

Als ik de applicator aan de onderkant bekijk zie je dat er daar een uitholling in de applicator zit waar het product zich vestigt. Zo krijg je net genoeg product op je lippen om ze in te kleuren zonder te knoeien! Geweldige applicator dit!

 

 

Wanneer ik het product swatch zie je dat deze een glanzende textuur heeft. Dit blijft niet zo want deze drogen na een aantal seconden volledig mat op.

 

 

Zo zien mijn lippen eruit zonder product.

 

 

 

En zo zien ze er uit met product... De liquid heeft een erg fijne textuur en voelt erg licht aan. Het lijkt precies of je helemaal niks aan hebt. Het enige wat mij stoort aan dit product is de geur. Hij ruikt niet heel sterk, maar het is niet mijn ding.

 

Wat ik ook merk is dat het product een klein beetje kleeft nadat het op mijn lippen is opgedroogd. Mijn lippen blijven een klein beetje kleven aan elkaar wanneer ik ze op elkaar druk en loslaat. Niet heel veel maar toch een klein nadeel.

 

Ik moet eerlijk zeggen dat deze bij mij niet op mijn lippen blijven zitten nadat ik wat gegeten heb. Het volledige product is van mijn lippen verdwenen. Wat erg jammer is, zeker voor een wat duurder product. De producten zelf zijn fijn maar de houdbaarheid is niet erg lang. Voor een liquid lipstick had ik wel wat beter verwacht.

 

Deze liquids kosten ongeveer £14 per stuk.

 

 

Ik betaalde voor beide producten samen afgerond £38. Het blijven goede producten, vooral de Skin Frost highlighters zijn een aanrader!

 

Wat vinden jullie van deze producten en hebben jullie er al getest? Welke is jullie favoriet?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Bianca (woensdag, 28 september 2016 08:00)

  Beide producten zien er mooi uit, was stiekem wel een beetje sceptisch over de highlighter (vanwege de kleur). Ik heb zelf nog niks geprobeerd van Jeffree Star, maar dat komt vast nog wel :-)

 • #2

  Jessica J. (woensdag, 28 september 2016 09:49)

  Ik heb de Velour Liquid Lipstick in de kleur Unicorn Blood. Op de verpakking staat dat je geen 'food with oil' mag eten wanneer je de lipstick draagt. Dat heb ik natuurlijk wél getest met een vette vinaigrette en bij mij was enkel de kleur tegen de binnenkant van m'n lippen verdwenen. Vreemd dat bij jou alles weg was! Verder wel een erg mooie nude kleur, staat je goed! Maar highlighter is toch echt te groen voor me...

 • #3

  Mariska (woensdag, 28 september 2016 11:36)

  Mannequin is echt een mooie nude! Die highlighter is wel heel gaaf :O je kan 'm ook als oogschaduw gebruiken :) Jeffree fan hier!

 • #4

  Jamey Herben (woensdag, 28 september 2016 12:02)

  wauw wat een mooie lipkleur!