Deauty Box - September 2016

Ik kreeg de Deauty box voor de maand September binnen en laat deze opnieuw aan jullie zien.

 

 

 

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

 

Zoals altijd ligt er bovenaan een folder met de uitleg en prijzen van de producten.

 

Laten we snel beginnen...

 

 

Het eerste product in de box van deze maand is er eentje van Yves Rocher. Deze keer zit er een grote fles shampoo in de box. Deze heet de intense glansshampoo en is bedoeld voor lusteloos haar.

 

 

Af en toe is een knipbeurt heel goed voor je haar, maar af en toe heb je daar helemaal geen zin in. Daarvoor is deze glansshampoo een goede vervanger. Na gebruik voelt je haar merkbaar gladder aan en heeft je haar een extra dosis glans gekregen.

 

Deze shampoo bevat Marigold olie en is siliconenvrij, kleurvrij, en bevat geen parabenen! 

 

 

Deze fles is een fullsize product (300ml) en kost in de winkel €5,90

 

 

Het volgende product is er eentje van het merk Balance Me, een merk dat ook regelmatig voorkomt in de box. Deze keer zit er een Instant Lift Pore Minimizer in de box.

 

 

 

Dit product heeft meerdere werkingen. Zo worden de poriën minder zichtbaar, fijne lijntjes worden opgevuld, de huid ziet er onmiddellijk gladder uit en de collageenproductie wordt gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt. Dé perfecte basis voor je make-up!

 

 

Het product is erg vloeibaar net als een serum en voelt prettig aan op de huid.

 

 

Wat wel een beetje jammer is, is dat de tube niet helemaal vol zit. Als je de verpakking ziet denk je dat je een redelijk gevuld product krijgt, tot ik er in kneep. Er zit helemaal niet zoveel product in als je zou denken.

 

Dit is een fullsize (5ml) en heeft een prijs van 10£. Persoonlijk vindt ik het niet waard voor het geen maar in de tube zit.

 

 

Het derde product is een make-up product, waar ik trouwens heel erg blij van wordt. Het is al een tijdje geleden dat ze nog een aantal make-up producten in de box staken, meestal zijn het meer verzorgingsproducten wat ik jammer vindt. Ik heb liever een mix!

 

Deze keer zit er een make-up product van het merk Jelly Pong Pong Cosmetics. Er zit namelijk een Supercharged Eyeshadow duo in de kleur Lightning in de box. Deze komt in dit schattige doosje met flamingo's en tropische print! Heel erg leuk.

 

 

Het duo komt in dit kleine schattige doosje.

 

 

Ook de verpakking van het doosje zelf is erg schattig met de blauwe kleurtjes en heeft ook een leuke tropische print.

 

 

 

Wanneer ik het doosje openmaakt zie ik meteen de mooie gouden kleur zitten. Ook zit er een zwarte tint in het doosje. De gouden kleur is een crème-poeder en is heel erg mooi. De matzwarte tint heeft in het zonlicht mooie paars/blauwe glitters. Heel erg leuk om eens een gewaagde ooglook mee te maken, vooral voor de eindejaarsfeesten.

 

 

 

De kleurtjes zijn erg goed gepigmenteerd en zijn zeker en vast de moeite waard.

 

 

Dit kleine doosje is een fullsize product en kost maar liefst €24,66 in de winkel! Van deze prijs ben ik toch erg geschrokken. Erg duur voor een klein product als dit.

 

De laatste twee producten zijn ook van het merk Jelly Pong Pong.  Het voorlaatste is deze Jelly Pong Pong - Caribbean Sun Bronzer Duo in de kleur Aruba.

 

Ook heeft dit product weer een erg leuk doosje.

 

 

 

De verpakking van de producten zelf heeft een glanzende zwarte kleur met de tekst in het barbieroze erop.

 

 

Wanneer ik het product openmaak zie je deze 2 matte kleuren. Een warme perzikkleur en een chocoladebruine kleur. Gebruik je deze liever niet als bronzer? Dan kan je ze nog steeds als oogschaduw gebruiken.

 

 

 

De pigmentatie van deze kleurtjes is ook erg fijn! Jammer genoeg kan je je grote kwasten niet in deze kleine vakjes krijgen en is het daardoor lastiger om ze te gebruiken, daarom zou ik ze ook eerder als oogschaduwkleuren gebruiken.

 

De producten bevatten geen parfum maar wel argan- en mangoboter, waardoor je wangen extra in de watten worden gelegd. De producten van Jelly Pong Pong zijn ook cruelty free en worden dus nooit op dieren getest!

 

 

 

Ook dit doosje is een fullsize en kost €26,81! Leuk dat we dit in de box krijgen want deze zijn toch wel erg duur voor wat je maar krijgt.

 

Als laatste zit er ook nog een mascara van het merk Jelly Pong Pong in de box. Deze heet de Fairy Lashes Curl Mascara.

 

Deze mascara heeft een simpele verpakking in een bordeaux kleur. De dop heeft een bulletvorm.

 

Ook het borsteltje is vrij normaal. Deze mascara belooft je wimpers de hele dag in de krul te houden. Er zitten namelijk moringazaadjes in de mascara verwerkt die daarvoor zorgen.

 

Ook geeft deze mascara veel volume en mooi gedefinieerde wimpers.

 

 

Ik bracht maar een heel klein beetje mascara aan en mijn wimpers kregen al meteen wat volume. De mascara klontert niet en separeert heel goed de wimpers!

 

Erg fijne mascara.

 

 

Deze mascara is ook een fullsize (30ml) en kost maar liefst €23,59. Wel een duur merk deze Jelly Pong Pong! Ik kocht in het verleden al enkele producten van dit merk, maar kan mij niet herinneren dat de producten zo duur waren.

 

Dit was het weer voor deze maand. Een leuke en goed gevulde box met eindelijk wat make-up productjes. Wat wel weer het nadeel was is dat er opnieuw 3 producten van hetzelfde merk in één keer in een box worden gestopt. Ik hou liever van verschillende merken en verschillende producten in één box. Maar toch is het een leuke box deze maand.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Melike (dinsdag, 27 september 2016 09:46)

  Ik vind serieus de swatches van de oogschaduws perfect, super mooi!

 • #2

  jamey (dinsdag, 27 september 2016 10:10)

  mooie box!

 • #3

  Saraya (dinsdag, 27 september 2016 20:29)

  Ik vind deze inhoud erg leuk, eindelijk drie make-up producten :)