Makeup Revolution - Mermaids Forever Oogschaduw Palette

Makeup Revolution heeft al een heleboel palettes uitgebracht waarvan ik er ook een aantal van in mijn collectie heb liggen. Mijn mening over deze palettes is wat verdeeld aangezien sommige kleuren goed gepigmenteerd zijn en andere dan weer niet zo. Toch hebben een aantal van hun palettes prachtige kleurencombo's zoals deze nieuwe Mermaids Forever palette

 

Soms kan ik het toch niet weerstaan om er opnieuw eentje aan te schaffen om te proberen en deze had ik al een tijdje op het oog. Laten we de palette even van dichterbij bekijken. 

 

 

 

De palette zit verpakt in deze mooie glanzende azuurblauwe kartonnen verpakking. Deze springt alvast zeker goed in het oog.

 

 

Op de achterzijde van de palette staan alle oogschaduwkleurtjes afgebeeld. Dit ziet er alvast erg veelbelovend uit.

 

 

Jammer genoeg heeft de palette zelf niet dezelfde kleur als de kartonnen verpakking. Deze is namelijk simpel en glanzend zwart. Het soort verpakking waar je heel snel vuile vingers en krassen op terug ziet.

 

 

 

Zoals altijd hebben de palettes van Makeup Revolution standaard een spiegel in de palette zitten. Handig voor onderweg.

 

 

Over de oogschaduwkleuren ligt er een plastic folie met daarop de namen van de kleuren. Heel leuk dat ze de moeite hebben gedaan om de kleurtjes te benoemen.

 

 

Ik zet onder volgende foto nog even alle namen op een rijtje. Er zitten in totaal 32 verschillende oogschaduwkleuren in de palette. Volledig matte tinten zitten er niet in de palette. Wel zitten er een aantal kleuren bij die mat zijn als basis maar die heel kleine gouden glittertjes bevatten.

 

Voor de rest zijn er veel kleuren met een lichte shimmer , wat metallic kleuren en enkele die wat grovere gouden glitters bevatten. De palette heeft een mooie kleurenmix, alleen mochten er wat meer volledig matte tinten in gezeten hebben. 

 

Rij 1 (v.l.n.r. Forever/ Bay/ Myth/ Song/ Mermaids/ Fishtail/ Treasure/ Imagine)

Rij 2 (v.l.n.r. Seashell/ Creature/ Magic/ Urchin/ Sea/ Land/ Kingdom/ Harmony)

Rij 3 (v.l.n.r. Enchant/ Starfish/ Pretty/ Princess/ Waves/ Turtle/ Mineral/ Prince)

Rij 4 (v.l.n.r. Future/ Ariel/ Pink Sea/ Ocean/ Splash/ Undersea/ Seabed/ Whale)

 

Hieronder zie je enkele swatches... De matte kleuren hebben echt geen schitterende pigmentatie en de lichtste kleuren vallen dan ook meteen weg qua kleur op de oogleden. De andere kleuren bevatten enorm veel gouden glitters en na enkele swatches hangt mijn arm ook vol ermee. Niet echt iets wat ik overal op mijn ogen wil hebben. Op foto valt dit helemaal niet op maar ze zijn er zeker wel! Ook wanneer je in de zon staat lijkt je gezicht meteen op een glitterbal, wat niet echt mijn ding is.

 

De metallic kleuren en ook de gewone kleuren met glans zijn mooi qua kleur maar zijn ook niet meteen enorm goed gepigmenteerd. Je kan er mee werken en zijn op te bouwen, maar een echt wauw-effect hebben ze bij mij niet echt. Ik moet wel zeggen dat ik bij geen enkele kleur fallout heb ontdekt wat dan wel weer een pluspunt is.

 

Seashell/ Fishtail/ Sea/ Pretty/ Princess/ Enchant

 

Seashell/ Fishtail/ Sea/ Pretty/ Princess/ Enchant

 

Seashell/ Fishtail/ Sea/ Pretty/ Princess/ Enchant

 

Ik vind het een leuk palette maar er mocht meer pigment en minder glitters aanwezig geweest zijn. Voor de rest zijn het leuke kleurtjes om mee te experimenteren. Jammer!

 

Je kan deze palette vinden via Boozyshop! Deze kost €9,95.

 

Wat vinden jullie? Hebben jullie deze al geprobeerd?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Mariska (maandag, 26 september 2016 09:52)

  Ooh daar zitten echt super mooie tinten in! Kan je veel afwisselende looks mee maken :D

 • #2

  Astrid (maandag, 26 september 2016 15:23)

  Mooi palette! Inderdaad jammer dat het alleen glitter is, maar vind de kleuren wel heel mooi.

 • #3

  jana raveydts (maandag, 26 september 2016 20:14)

  Daar had ik net wat meer van verwacht, want de kleuren zagen er wel mooi uit :D