Essence - Trend Editie "Me & My Umbrella" - Shoplog & Review

De laatste nieuwe Trend Editie van Essence ligt momenteel in de schappen. Deze collectie heet de "Me & My Umbrella" Collectie. Deze keer is het er eentje die op de herfst en regenachtige dagen gebaseerd is! Ik kocht een aantal productjes uit deze collectie en laat vandaag aan jullie zien wat ik heb gekocht en toon jullie het resultaat! Let's go!

 

 

 

Als eerste kocht ik de twee lipproductjes die verkrijgbaar zijn in deze collectie. Nu de herfst weer in het land is, zijn de donkere kleurtjes weer erg in trek. En met deze collectie gaan we weer van start! Er zitten namelijk een erg mooie oudroze kleur en een berry kleur in deze collectie.

 

 

De verpakking van de producten is ook afgestemd aan deze collectie. Zo hebben de hulzen en dop dezelfde tint als de lipstick zelf. Handig als je ze snel moet terugvinden! Ook hebben ze op de matte hulzen een aantal glanzende afbeeldingen geplaatst. Zo staan er regenwolkjes, parapluutjes en vallende blaadjes op de verpakking afgebeeld. Heel erg leuk! Ook hebben ze een redelijke brede huls, maar ze zijn vederlicht!

 

 

 

De kleurtjes hebben de namen 01 Crazy Autumn Love en 02 I <3 Rainy Days. De lipproductjes hebben beiden een matte finish volgens Essence, maar wanneer ik ze aanbreng zijn ze heel zacht qua textuur en brengen ze makkelijk aan, maar ze hebben toch nog een lichte glans wanneer je ze hebt aangebracht. Volledig mat zijn ze niet echt.

 

De kleurtjes zijn beiden erg mooi en ze hebben een heel goede pigmentatie. Ze drogen ook de lippen niet uit wat erg fijn is. Bij de berry kleur gebruik je wel best een lipliner alvorens de lipstick aan te brengen aangezien deze een beetje buiten de lijntjes durft lopen. en dan krijg je een vervelend smudge-effect. Voor de rest zijn dit prima productjes!

 

 

01 Crazy Autumn Love

 

 

 

 

02 I <3 Rainy Days

 

 

 

 

De lipproductjes kosten €2,39 per stuk.

 

Het volgend product is het pareltje uit de collectie, namelijk de blush. Deze heeft de naam 01 You can stand under my umbrella. 


De blush heeft een simpele zwarte, glanzende verpakking met daarop de naam van de collectie en opnieuw de tekeningen zoals op de lipstickverpakking.

 

 

Wanneer ik de verpakking openmaak valt mij meteen op hoe saai de zwarte verpakking wel is! Een spiegeltje zou welkom geweest zijn want nu ziet het er ook maar gewoontjes uit.

 

 

 

 

Maar wat het dan wel weer goedmaakt, voor een korte tijd althans, is het opschrift in de blush zelf. Daar staat namelijk een tekening van een paraplu op met de tekst "You can stand under my umbrella", naar de gelijknamige tekst uit het liedje van Rihanna. Jammer genoeg is de tekst na een aantal keren gebruiken bijna helemaal verdwenen, maar het gaat hem om het gedacht. Heel leuk!

 

 

De blush zelf heeft een erg mooie perzik tint, heel erg mooi voor meiden met een lichte huidskleur. Wanneer ik de blush met mijn vinger swatch voelt deze fluweelzacht aan en hij is ook niet korrelig. Ook geeft deze geen fallout wanneer ik het product met mijn vinger swatch.

 

 

Jammer genoeg is dit met een kwast een ander verhaal. Van zodra ik een kwast lichtjes in het product dep, krijg ik meteen al een ophoping van de poeder en dus fallout! Gelukkig kan je het product wel makkelijk gebruiken door je kwast af te tikken.

 

De blush heeft voor een budgetproduct een goede pigmentatie en heeft een lichte tint zodat je niet teveel ineens kan aanbrengen. De kleur is wel makkelijk op de bouwen door een aantal zachte laagjes over elkaar aan te brengen. Hij blend heel mooi in de huid en blijft goed zitten! Ondanks de fallout met een kwast is dit een fijn budgetproduct!

 

 

 

Zo ziet de blush eruit op mijn huid, een erg mooi naturel kleurtje...

 

 

 

 

 

Deze blush kost €3,39.

 

Het derde product is een mini contouring set met twee kleine jumbo pencils. Eéntje is een highlighter en de andere is een contour stick. Dit setje heeft de naam 01 Let a smile be your umbrella on a rainy day.

 

De productjes komen in een kartonnen doosje wat er aan de zijkant uitschuift, net als een luciferdoosje. Een simpel kartonnen doosje met de naam op, niks meer, niks minder. 

 

 

 

De productjes zelf hebben een glanzende, zwarte verpakking met daarop de naam van de collectie met witte letters.

 

 

 

De productjes komen in een handig mini-formaat zodat je ze makkelijk in je tas kan gooien en ze meenemen onderweg. Ook hebben ze een handig draaisysteem onderaan zodat je ze ook niet hoeft te scherpen! Heel erg handig!

 

 

Ik had er eerlijk gezegd voor gevreesd dat de contour kleur te oranje zou zijn geweest, maar gelukkig is dit niet zo! De productjes hebben een creamy formule en glijden als boter op de huid. Wanneer ik de contour kleur aanbreng verplaatst het product geen foundation eronder, wat erg fijn is! Geen nood dus als je bang bent om te blenden zodat je foundation zou verdwijnen. Dit gebeurde niet wanneer ik de productjes gebruikte!

 

 

Ook blend het product mooi in de huid (zelf met een droge beautyblender!) Ik bracht de highlighter kleur daarna onder de contour aan om het wat strakker te maken en dit werkte perfect! Ook kan je de highlightkleur als gewone subtiele highlight gebruiken op de jukbeenderen.

 

Contour ongeblend

 

 

Contour geblend

 

 

Contourkleur strakker maken met highlightkleur

 

 

 

Handig formaat en goed werkende productjes met de juiste kleur! Perfect voor mijn lichte huid! Ik ben fan. Deze contour set kost €2,99, zeker het proberen waard!

 

Als laatste kocht ik van deze collectie ook nog 2 nagellakjes. In totaal zijn er 4 kleurtjes beschikbaar, waarvan nog een oxblood kleur en een nude tint, maar ik koos deze 2 mooie kleurtjes voor de herfst aangezien ik er al zoveel heb.

 

Ik koos voor de kleuren 02 I <3 Rainy days, een mooie oudroze kleur en 03 Take me to the clouds, een mooie groene tint. De verpakkingen van deze lakjes zijn heel erg schattig met het ronde dopje, maar wanneer je je nagels lakt zijn ze wel wat onhandig om vast te houden, deels omdat het steeltje waar het kwastje aanhangt ook niet al te groot is.

 

 

De lakjes lakken heel erg fijn en het kwastje doet goed zijn werk. Ik had trouwens maar één laagje nodig om mijn nagels volledig te lakken. Je ziet er niks meer doorheen.

 

Deze lakjes hebben een semi-matte finish wat ook leuk is! Ik vindt de lakjes erg fijn en kan ze zeker aanraden.

 

02 I <3 Rainy Days

 

 

 

 

 

 

03 Take me to the clouds

 

 

 

 

 

Dit waren alle productjes die ik kocht uit deze collectie! Hebben jullie al leuke producten kunnen scoren van deze editie? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0